ACS Recaș s-a reunit cu gândul la Timișoara! Daminuță vine mâine la „cramă”

04 Jul. 2012, 21:21 Pregătiri, amicale

20 de jucători s-au prezentat la Recaș pentru reunirea nou promovate din Timiș. Pentru echipa pregătită de Cosmin Petruescu va fi însă ultima săptămână în Orășelul vinului, de luni o parte din ei se vor pregăti probabil pe „Dan Păltinișanu”.

Mutarea alb-verzilor în Capitala Banatului e doar o chestiune de timp. Recășenii nu au obținut finanțare de la autoritățile locale și vor părăsi cu siguranță arena „Atletic”. „Până sâmbătă ne vom antrena aici, de luni vom vedea”, spune Ioan Miculaș, președintele lui ACS Recaș. Acesta a avut în calcul și varianta Reșița pentru a muta echipa dar a ales cu inima

„Nu putem spune că e un sacrificiu, e o salvare, o asociere, noi în acest moment nu avem putere financiară și nu am găsit resurse să continuăm. Mai erau și alte variante de a ne muta în alt județ, dar am ales Timișoara. Majoritatea jucătorilor provin de la Banatul și Poli. Se poate face o echipă frumoasă a Banatului… E soluția morală, neavând nici Timișoara loc nu puteam să trecem peste, așteptăm un răspuns din partea FRF pentru o formă legală, de săptămâna viitoare eu spun că se definitivează acest proiect”, susține Miculaș.

Eugen Miculescu, singura noutate, Daminuță vine mâine

Cosmin Petruescu, antrenor propus de Ioan Miculaș și la noua Poli, a avut parte de doar câteva absențe, dar și de doar un nume nou, la prima mișcare pentru noul sezon. Eugen Miculescu a venit liber de contract la pregătirea „atleticilor” după ce sezonul trecut a fost la Luceafărul Oradea.

Prima mare surpriză va fi însă la antrenamentul de mâine, când e așteptat Cristian Daminuță, jucător care ar putea rămâne sub formă de împrumut de la AC Milan. „Daminuță vine deocamdată la Recaș să se pregătească, și e în căutarea de un loc de muncă în țară, normal, după pauza pe care a avut-o”, conchide Miculaș. Închizătorul crescut la Poli s-a căsătorit recent și a mai avut o tentativă de a reveni în țară în iarnă. Trebuia să joace la Baia Mare dar actele sale au fost trimise de fosta sa echipă, FC Tiraspol, pe vechea denumire a echipei din liga secundă, astfel cp nu a mai putut fi legitimat, perioada de transferuri expirând.

„Recașul va continua în acest județ, probabil orașul va fi Timișoara, suntem în discuții, noi vrem să facem o asociere cu CJ, Primăria și Institutul Politehnic”, Ioan Miculaș, președinte ACS Recaș

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Foto: Mediafax

04 Jul. 2012, 21:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă