ACS Poli și-a măsurat forțele cu o echipă de Liga 3, pe care n-a putut să o învingă. Concluziile antrenorului Călin Cojocaru

Marius ANGHEL 12 Dec. 2018, 18:57 Pregătiri, amicale
ACS Poli și-a măsurat forțele cu o echipă de Liga 3, pe care n-a putut să o învingă.** Concluziile antrenorului Călin Cojocaru

După prima săptămână din decembrie, Liga a 2-a a intrat și ea în vacanță, puțin mai târziu decât eșalonul al treilea, care a încheiat meciurile oficiale în data de 30 noiembrie. Unele echipe sunt deja în vacanță, dar sunt și formații care mai fac antrenamente. ACS Poli este printre ele, iar, miercuri după-amiază, elevii lui Călin Cojocaru au jucat un amical cu locul 13 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, Club Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, terminat la egalitate, scor 0-0.

Partida s-a jucat pe stadionul Electrica din Timișoara, acolo unde fosta prim-divizioanară a ajuns să-și dispute meciurile de acasă din Liga 2. ACS Poli a rămas fără jucători străini, iar Octavian Drăghici și Cristian Melinte au fost menajați, dar au privit partida de pe bancă. De asemenea, portarul Mădălin Smaranda nu a apărat, deoarece este accidentat. În schimb, a jucat Sebastian Velcotă, care s-a judecat pe final de an cu clubul la comisiile FRF. Timișoreanul a pierdut însă memoriul prin care solicita să devină liber de contract.

Ocaziile timișorenilor le-au aparținut lui Golda și Velcotă. Ghiroda a ratat și ea două șanse prin golgheterul ei, Alexandru Baranyi.

Antrenament util pentru ACS Poli

Călin Cojocaru a precizat că meciul a fost un antrenament util. Antrenorul secund a transmis conducerii ce dorește să facă în perioada de pregătire de anul viitor.

„Scopul a fost să ne mai pregătim câteva zile, să vedem juniorii din propria pepinieră și cam atât. A fost un antrenament bun, cred că și pentru noi, și pentru adversar. Ne-am atins scopul, să facem un antrenament. În mare, am mai vrut să mai facem câteva antrenamente, dar după meciul de astăzi vom discuta și vedem care va fi programul. Am făcut un program, l-am comunicat conducerii, acum aștept să vedem ce se întâmplă”, a declarat Cojocaru.

ACS Poli se află pe ultimul loc în liga secundă, pe 20. După 21 de meciuri, alb-violeții au acumulat doar 10 puncte și sunt la 12 puncte în spatele Aerostarului, prima formație aflată deasupra pozițiilor retrogradabile.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a terminat turul pe locul 13 în Seria a 4-a a Ligii 3, poziție retrogradabilă, cu 16 puncte.

ACS Poli: Contra – Motreanu, Bocșan, Bilia, D. Filip, Haruț, Dav. Pop, D. Codrea, Golda, Bîrnoi, Velcotă. Au mai intrat: Mosorcă, Stere, Ochea (împrumutat în tur la Millenium Giarmata), Românu, Toboșaru, Iseini, Chiriac.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: M. Gakos – Semeniuc, Al. Lazăr, R. Mureșan, Horcea – Mancaș, Saizu, Jichici, Giuricici, Sofran – Baranyi. Au mai intrat: Andr. Filip, Popeț (ultima dată la Carani, în Liga a IV-a) – Berivoiescu, Țugui, Eperieș, Hotca.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 12 Dec. 2018, 18:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă