A treia victorie în amicale pentru FC Zalău

06 Mar. 2012, 19:09 Pregătiri, amicale
A treia victorie în amicale** pentru FC Zalău

Gruparea de la poalele Meseșului și-a mai programat o partidă de verificare la mijlocul săptămânii, și de această dată în deplasare. Adversară a fost Bihoreana Marghita formație ce provine din Liga a IV-a Bihor. Elevii antrenați de Marius Pașca nu au avut emoții cu formația din Bihor, în fața căreia zălăuanii s-au impus cu 2 – 0, rezultat care s-a înregistrat și la pauză.

Bihoreana Marghita – FC Zalău 0 – 2 (0 – 2)

Pentru FC Zalău au marcat: Andrei Bălan și Gigi Gorga FC Zalău: Claudiu Chiș (60 George Cosma) – Maior Istvan ( 45 Raul Stanciu), Dragoș Surducan (45 Vasile Jula), Claudiu Cornaci (60 Răzvan Nicorici), Vlad Negrean (65 Radu Neicu), Vlad Lung (65 Cristian Păcurar), Cosmin Sabou, Cosmin Cosma, Gabriel Țiriac (70 Viorel Ionașcu), Andrei Bălan și Gigi Gorga. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Cristian Oros (secund)

„Am programat acest amical întâmplător. Ne-au sunat cei de la Marghita și ne-au comunicat că au teren bun, astfel am decis să jucăm un amical. A fost primul meci în care am intrat în contact cu iarbă, iar băieții s-au mișcat bine. Mai avem programat un ultim amical înainte de retur, care va avea loc vineri la Cluj în compania celor de la Unirea Dej”, ne-a declarat Marius Pașca
06 Mar. 2012, 19:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă