„A fost un test reușit”

08 Mar. 2012, 09:35 Pregătiri, amicale
„A fost un test reușit

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat la finalul amicalului cu Chindia Târgoviște că testul și-a atins scopul, mai ales prin prisma faptului că anumite aspecte care nu funcționează s-au evidențiat mai clar în fața unui adversar bun. Cu toate astea, principalul a apreciat atitudinea jucătorilor săi, care au revenit, deși s-au văzut conduși pe tabelă, câștigând cu 2-1.

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a catalogat amicalul cu Chindia Târgoviște ca fiind un test binevenit, lucrurile care încă nu funcționează putând fi perfectate în fața unor adversari de același eșalon.

„Testul a fost unul reușit, cu atât mai mult cu cât în primele etape întâlnim echipe ce au stil de joc apropiat de cel al Chindiei Târgoviște. Am început mai slab jocul, în primele 15-20 de minute, în primul rând din cauza tracului pe care l-au avut o parte dintre jucători, și faptului că am stat rău în dispozitiv până am reglat acest lucru. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, încrederea este unul dintre ele, de asemenea relațiile de joc, cu atât mai mult cu cât am avut șase jucători noi în primul unsprezece față de finalul turului”, a declarat Oprescu.

„Nota zece pentru atitudine”

Antrenorul Dan Oprescu a apreciat maniera în care jucătorii au tratat partida. Dacă în celelalte partide, acest aspect le-a fost reproșat, de data aceasta, dat fiind și adversarul, atitudinea corespunzătoare l-a mulțumit.

„Aș fi dorit să facem mai multe jocuri cu echipe de acest nivel, pentru că numai așa putem câștiga la aspectele despre care am vorbit înainte și evidențiază mult mai pregnant carențele, iar astăzi s-a descoperit că mai avem probleme pe care trebuie să le remediem. Nota zece pentru atitudine”, a mai spus antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

sursa: Gazeta Nouă

08 Mar. 2012, 09:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă