A bătut, a mâncat, a dansat și a plecat. Chindia a câștigat cu 3-0 în ultimul meci din 2015 și a intrat în vacanță

Marius ANGHEL 15 Dec. 2015, 00:26 Pregătiri, amicale
A bătut, a mâncat, a dansat și a plecat.** Chindia a câștigat cu 3-0 în ultimul meci din 2015 și a intrat în vacanță

Chindia Târgoviște a câștigat la pas ultimul meci din 2015, unul amical, cu a patra clasată din Liga a IV-a Dâmbovița. Echipa pregătită de Nicu Croitoru s-a deplasat sâmbătă la Pucioasa, acolo unde s-a impus cu scorul de 3-0 în fața grupării locale, PAS. După meci, conducătorii formației din Pucioasa au organizat pomana porcului.

În fața a aproximativ 100 de spectatori, Chindia a aliniat formula de bază în amicalul cu echipa din Pucioasa. Și golul a picat relativ repede, după doar 13 minute de joc, atunci când Daniel Popa a profitat de o greșeală în apărarea adversă. Gruparea din Liga a IV-a a fost aproape să egaleze, însă Iosif (30) a ratat cea mai mare ocazie din acest meci pentru PAS. Înainte de pauză, Cherchez (43) a punctat și el cu un șut lângă bară.

În a doua repriză, potrivit Jurnalul de Dâmbovița, Chindia a schimbat liniile Croitoru oferindu-le o șansă și celorlati jucători din lot, printre ei și mai mulți juniori de perspectivă. Tocmai de aceea și meciul s-a echilibrat în mare parte, iar târgoviștenii au mai punctat o singură dată decisiv. Singurul gol al părții secunde a fost marcat de Silviu Oprescu, în minutul 55.

După terminarea partidei, jucătorii ambelor echipe au participat la banchetul organizat de conducerea de la Pucioasa. Localnicii au sacrificat un porc pentru acest eveniment și au oferit celor prezenți la meci calendare cu echipa pe anul 2016. La petrecere a fost adusă și o formație de lăutari.

Pucioasa: Bănescu – Marina, G. Mădăran, Dumitrescu, Anghelescu – Lungeanu, R. Mădăran, Șeran, Blas – Iosif, Dragnea. Au mai jucat: Grigore – M. Matei, Robescu, Gămănescu, Florescu. Antrenor: Ciprian Stăncescu.

Chindia: Meilă – Pătru, Ispas, B. Matei, C. Dinu – Nisipeanu, Vasile, Anton, Stoica – Cherchez, Popa. Au mai jucat: Aioani, Gârlea – B. Dinu, Martac, Neniță, Grigore, Parghel, Ene, Oprescu, Ioniță, Cobori, Niță, Vârtej. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Augustin Voinea și Marian Vătavu au fost menajați din cauza unor probleme medicale.

Foto: fotbaljudetean.info

Marius ANGHEL 15 Dec. 2015, 00:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă