7 din 7! Rapid și-a încheiat cantonamentul din Turcia cu încă două victorii în amicale. Echipa lui Marius Șumudică, victimă a giuleștenilor

Marius ANGHEL 17 Jul. 2019, 21:19 Pregătiri, amicale

Rapid și-a încheiat cantonamentul din Turcia odată cu disputarea celor două amicale programate astăzi, cu Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract și cu Gazișehir Gaziantep. Pe ambele le-a câștigat cu 2-1, ajungând, astfel, la șapte victorii în tot atâtea jocuri test desfășurate în această vară. Mâine, în jurul orei 16:30, formația antrenată de Daniel Pancu ajunge în țară.

De la ora 11:00, o parte din lot a întâlnit din nou Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract, pe care duminică o învinsese cu 3-2, iar acum a bătut-o cu 2-1.

Ultima achiziție Sandro Djuric a deschis scorul în minutul 11, chiar la debutul pentru Rapid. Mijlocașul austriac a punctat cu un șut plasat, după o pasă primită de la Labeau. Turcii au egalat imediat după pauză, prin Eran Erhan (49), însă Matias Roskopf (59) i-a adus din nou pe alb-vișinii în avantaj, după ce a fost servit de Goge.

Rapid a început acest amical în formula: Achiriloaie – Băjan, Neacșu, Erichot, Demici – Djuric, Babaua, Goge (cpt.) – Dodoi, Roskopf, Labeau.

Apoi, de la ora 16:00, Daniel Pancu și-a utilizat restul jucătorilor în testul cu Gazișehir Gaziantep, formația de primă ligă din Turcia preluată de curând de Marius Șumudică. Și din acesta, giuleștenii au ieșit învingători, tot cu 2-1.

Prima repriză a fost echilibrată, fiecare echipă având câte două șanse de gol. În partea secundă, Cătălin Hlistei (54) a deschis scorul după ce a primit o minge în fața porții de la Drăghiceanu, a driblat un adversar și a trimis în plasă. Tot Hlistei (75) avea să majoreze scorul, de această dată după o centrare în fața porții trimisă din stânga de Dulca. Golul de onoare al turcilor a fost marcat în minutul 88, dintr-un penalty transformat de Celik Mugdat.

În acest joc, Pancu i-a folosit pe: Drăghia – I. Voicu, Mallo, Al. Iacob (Bg. Manole 55′), Oanea (Finica 73′) – Cârstocea (Al. Dulca 43′), R. Lazăr, Jorza – Sefer, Vlada (Drăghiceanu 46′), Hlistei.

În precedentele amicale din Turcia, Rapid a învins-o cu 2-0 pe Yeni Malatyaspor, formație care a încheiat sezonul pe locul 5 în prima ligă din Turcia și va participa în Europa League, a trecut cu 3-2 de Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract și a câștigat cu 8-1 jocul cu naționala de tineret a Turkmenistanului. În țară, Rapid a disputat alte două amicale, pe ambele câștigându-le cu 1-0. Cu Concordia Chiajna s-a impus prin reușita lui Marian Drăghiceanu, iar cu Csikszereda prin golul din lovitură liberă al lui Antonio Sefer.

Concluziile lui Daniel Pancu:

Înregistrarea meciului retur cu Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract:

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 17 Jul. 2019, 21:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă