5 IN, 6 OUT! Luceafărul și-a stabilit planurile pentru noul sezon al Ligii a II-a

19 Jun. 2012, 16:09 Pregătiri, amicale
5 IN, 6 OUT!** Luceafărul și-a stabilit planurile pentru noul sezon al Ligii a II-a

Echipa de fotbal Luceafărul Felix, care s-a clasat cel mai bine dintre reprezentantele județului Bihor în cadrul ediției 2011-2012 din Campionatul Național, ocupând locul VI în Seria a II-a a Ligii a II-a, înaintea orădenilor de la FC Bihor, situați pe poziția a VIII-a, și-a programat reunirea lotului pe date de 2 iulie, mai devreme cu o săptămână decât orădenii de la FC Bihor.

Deși a avut un parcurs bun, la prima ediție de campionat în eșalonul secund, patronul Gavrilă Ghilea nu s-a declarat mulțumit pe deplin la finalul campionatului, susținând că se putea și mai bine.

După pauza de vară, cei de la Luceafărul doresc să pună serios osul la bătaie, fiindcă, după cum a declarat Ghilea, obiectivul echipei în următorul sezon va fi locurile 1-4 sau în cel mai rău caz 1-5.

Compartimentul ofensiv l-a mulțumit cel mai puțin pe patron, motiv pentru care printre jucătorii vizați a fi cooptați în lot pentru ediția viitoare de campionat se numără și un veritabil atacant. Conform lui Gavrilă Ghilea, „și de un fundaș central mai este nevoie”, în pofida faptului că s-a obținut achiziția lui Mihai Deaconescu.

„În total, dorim să achiziționam 5 jucători și probabil ne vom despărți în această vară de 6”, a declarat principalul investitor la CF Luceafărul.

Printre cei care se vor despărți de Luceafărul în această vară este și atacantul Tibor Moldovan, căruia îi expiră înțelegerea cu clubul și după evoluția modestă din retur, când a jucat doar în 7 meciuri, aproape sigur nu-i va mai fi prelungit contractul.

Gavrilă Ghilea a mai precizat că vizează jucători tineri și „dacă media de vârstă a echipei a fost sezonul trecut la 23-24 de ani, acum se dorește ca aceasta să ajungă la 21-22 de ani”.

În ceea ce-l privește pe fundașul Dorin Mihuț, aflat în probe prin Arabia, dacă acesta nu-și va găsi echipa, va fi bine reprimit la Luceafărul, conform afirmației patronului.

Îmbucurător este faptul că atacantul Florin Neaga, accidentat în urmă cu aproximativ două săptămâni, se simte mai bine, nu are fractură de bazin și în câteva zile va fi externat.

Sursa: Bihoreanul

19 Jun. 2012, 16:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă