27 de goluri marcate în patru amicale! CS Mioveni a câștigat din nou la scor, acum cu Balint și Popescu dezlănțuiți

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 13:47 Pregătiri, amicale
27 de goluri marcate în patru amicale!** CS Mioveni a câștigat din nou la scor, acum cu Balint și Popescu dezlănțuiți

La o zi distanță după ce remiza cu Chindia, scor 1-1, într-un amical desfășurat pe stadionul Orășenesc, CS Mioveni a desfășurat un nou test, de această dată pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași, cu echipa Under 19 a clubului Universitatea Craiova, pe care l-a câștigat cu 7-0.

Astfel, echipa antrenată de Daniel Oprița a ajuns la 27 de goluri marcate în patru amicale, până acum înregistrând următoarele rezultate: 9-0 cu AS Direct (Liga 5 Argeș), 10-0 cu Abatorul Slobozia (Liga 4 Ialomița), 1-1 cu Chindia Târgoviște și 7-0 cu U Craiova CS U19.

În testul cu oltenii, Oprița a folosit jucătorii care au evoluat mai puțin sau chiar deloc în amicalul cu Chindia. Valentin Balint (22) a deschis scorul dintr-un penalty obținut de Istfan, Alexandru Popescu (27) a marcat și el după ce a scăpat singur cu portarul în urma unei pase date peste apărare de Călin, în timp ce Balint (30) a stabilit scorul pauzei, 3-0, cu o reluare cu latul din fața porții.

În partea a doua, a venit rândul lui Alexandru Popescu să reușească dubla. Atacantul adus chiar de la Craiova a marcat în minutul 49, cu o lovitură de cap într-o minge centrată de Balint. Tirică (67) a făcut 5-0 cu un șut din interiorul careului, iar Iulian Tărîță (80) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut sub transversală. Rezultatul final a fost stabilit de același Valentin Balint (85), care a reușit astfel hat-trick-ul, cu o reluate din voleu.

Daniel Oprița i-a trimis din primul minut pe teren pe: F. Croitoru – Alexe, Celea, Rob. Gherghe, Dumitrache – R. Drugă, Trașcu, Istfan, Călin – Al. Popescu, Val. Balint. Pe parcurs au mai intrat: Preda, Tirică, Tărâță.

Sâmbătă, de la ora 13:00, CS Mioveni joacă un nou amical, pe stadionul Orășenesc, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3. Argeșenii mai au stabilite încă două teste, pe 13 februarie cu Astra II și pe 16 februarie cu Unirea Bascov.

Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 13:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă