CS Mioveni și Chindia, egale într-un amical cu două penalty-uri! Târgoviștenii l-au transformat, argeșenii l-au irosit

Marius ANGHEL 06 Feb. 2019, 17:42 Pregătiri, amicale

CS Mioveni și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul pe care l-au disputat astăzi la stadionul Orășenesc din Mioveni. Dâmbovițenii au condus la pauză după ce au înscris printr-un penalty, în timp ce argeșenii au egalat în partea secundă și au ratat victoria după ce au irosit o lovitură de pedeapsă.

Meciul amical dintre CS Mioveni, ocupanta locului 7 în Liga 2, și Chindia, a cincea clasată, a avut două reprize diferite, una, prima, destul de anostă, fără ocazii de gol, cu un joc disputat mai mult la mijlocul terenului, fără acțiuni multe, și alta, a doua, în care Mioveniului a fost la conducere, egalând și ratând mult. Și târgoviștenii au avut șansa victoriei, dar portarul Sima a salvat în câteva rânduri.

Chindia a deschis scorul în minutul 38, după ce Boboc a faultat în propriul careu, iar Cristian Cherchez a transformat penalty-ul. După pauză, galben-verzii au intrat excelent în joc și au forțat egalarea, punând o presiune mare pe adversar. Până la urmă, defensiva echipei lui Viorel Moldovan a cedat în minutul 54, când Rareș Lazăr a șutat puternic de la 25 de metri puțin lateral stânga, la semiînălțime, lângă bară, iar mingea a trecut printre mâinile portarului.

La puțin timp după egalare, în minutul 58, același Lazăr a trimis violent de la 16 metri, din demivoleu, dar portarul Chindia a respins cu greu în bara transversală, iar la faza următoare Ayza a tras și el puternic din marginea careului, însă nici el nu l-a putut învinge pe goalkeeper. Presați în propria jumătate, târgoviștenii au cedat din nou după o oră de joc, atunci când, la o mingea centrată în careu, Eduard Stoica (60) a fost împins, iar arbitrul a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost însă ratată de Cosmin Năstăsie, care a trimis în stânga portarului, iar acesta a respins.

Năstăsie (75) putea să-și ia revanșa atunci când a scapat unu la unu cu un adversar, dar șutul său din marginea careului, deviat, a trecut milimetric pe lângă vinclu. Pe final, jucătorii Chindiei au ajuns și ei în careul Mioveniului, pe fondul dominării gazdelor, dar au ratat câteva oportunități bune de a câștiga partida.

CS Mioveni: Val. Sima – Kilyen, Beța, Burnea, Ed. Stoica – R. Lazăr, Boboc – Rădescu, C. Năstăsie, Coșereanu – Ayza. Au mai jucat: Al. Popescu, Val. Balint, Celea, Dumitrache, R. Drugă, Isfan
Antrenor: Daniel Oprița

Chindia: Aioanei – Martac, Bg. Șandru, Dudea, Dumitrașcu – Nisipeanu, Liv. Mihai, Novac, Mihaiu – Val. Alexandru, Cherchez. Pe parcurs au intrat și restul componenților lotului.
Antrenor: Viorel Moldovan

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 06 Feb. 2019, 17:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă