25 de jucători au fost prezenți la reunirea Mioveniului!

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 12:29 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii de la CS Mioveni s-au întors miercuri dimineață la antrenamente după o vacanță de o lună de zile. Prima ședință de pregătire a fost condusă de secundul Marius Stoica, în lipsa principaului Ion Moldovan care deocamdantă este plecat din țară.

La primul antrenament din 2014 au fost prezenți 25 de jucători doar unul fiind nou venit, Mihai Șchiopu, fundaș de la Pandurii II. De la reunire au lipsit Ciprian Tănasă, care și-a reziliat contractul, Roberto Ayza aflat în continuare acasă în Brazilia și Robert Boboc, care este bolnav de rubeolă.

Pe terenul Stadionului Orășenesc din Mioveni, galben-verzii fotbaliștii au făcut mai întâi scurte alergări în grupuri de câte doi sau trei, după care s-au strâns la mijlocul terenului unde antrenorii au continuat cu niște exerciții de streching. Următoarea parte a ședinței de pregătire a constat în alergări pe marginea terenului, lotul fiind împărțit în două de data aceasta.

Antrenamentul de ieri a fost unul destul de lejer, de reacomodare la efort, însă în următoarele zile ședințele vor deveni mai intense.

Lotul prezent ieri la reunire
Portari:
# Silviu Ciucă # Octavian Popescu # Flavius Croitoru # Bogdan Preda
Fundași:
# George Cotigă # George Zaharia # Mihai Olteanu # Bogdan Stoica # Marius Pasăre # Ciprian Negoiță # Cătălin Stan # Alexandru Dumitrache
Mijlocași:
# Victor Mazilu # Ionuț Biceanu # Marius Galan # Alexandru Răuță # Andrei Panait # Alin Popa # Marian Marcu # Leo Iordache # Mihai Șchiopu
Atacanți:
# Cosmin Năstăsie # Ovidiu Stan # Mihai Vintilă # Marian Popescu
A plecat: Ciprian Tănasă
Au lipsit: # Roberto Ayza # Robert Boboc
A venit: Mihai Șchiopu (Pandurii II)

Articol și foto de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 09 Jan. 2014, 12:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă