Portar din Liga 1 pentru Steaua. Echipa din Ghencea l-a împrumutat pe Mario Enache de la ”FC U” Craiova

Andrei PASCU 18 Aug. 2021, 14:43 Liga 2
Portar din Liga 1 pentru Steaua. Echipa din Ghencea l-a împrumutat pe Mario Enache de la ”FC U” Craiova

Steaua a transferat un portar. Daniel Oprița îl va avea sub comandă de acum înainte și pe tânărul de 17 ani Mario Enache, sosit din Liga 1, de la U Craiova 1948 SA. Nu a fost transferat definitiv, ci împrumutat pe perioadă determinată de timp, un sezon.

Steaua l-a împrumutat pe Mario Enache de la ”FC U” Craiova 

Mario Enache nu a apucat să evolueze pentru olteni în acest sezon, primul după promovarea în Liga 1. Nu a fost nici rezervă, astfel că oltenii au decis să îl dea în altă parte, în speranța că va apăra. În prima parte a sezonului trecut, Mario Enache a fost trimis, tot sub formă de împrumut, la divizionara a treia ACSO Filiași.

Revenise la formația din Bănie în ianuarie și chiar a apucat să joace în câteva partide pentru U Craiova 1948 SA, opt în total, două în sezonul regular al Ligii a 2-a și șase în play-off.

”Mario Enache, portarul formației Fotbal Club Universitatea 1948, în vârstă de 17 ani, a fost împrumutat pentru sezonul acesta la Steaua București”, anunță AS47, în ceea ce privește împrumutul jucătorului de 17 ani.

Mario Enache, în luptă cu Horia Iancu și Raul Bălbărău pentru locul de titular la Steaua 

Mario Enache se va lupta pentru un post de titular la Steaua cu Horia Iancu (27 de ani) și Raul Bălbărău (21 de ani). Până acum, în cele trei meciuri jucate de formația din Ghencea în acest nou sezon, toate în Liga 2, titular și integralist a fost Bălbărău. Iancu a fost rezervă.

Steaua va juca umătorul meci oficial, în turul 2 al Cupei României, miercuri, de la ora 17:00, cu divizionara a treia Progresul Spartac, în deplasare. La patru zile după acest duel, Steaua va evolua în etapa a 4-a din Liga 2.

Duminică de la ora 16:30, formația ”militarilor” va disputa un adevărat derby al acestui start de sezon, la Slobozia, cu Unirea. Ambele au 9 puncte după primele trei runde.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Fotbal Club Universitatea 1948

Andrei PASCU 18 Aug. 2021, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă