Nici în această iarnă Poli Timișoara nu merge niciunde în cantonament! Programul de amicale al alb-violeților

Anda DELIU 08 Jan. 2022, 18:29 Liga 2
Nici în această iarnă Poli Timișoara nu merge niciunde în cantonament! Programul de amicale al alb-violeților

Una dintre cele mai tăcute echipe din Liga 2 în această perioadă de pauză prilejuită de sărbătorile de iarnă, Politehnica Timișoara, a anunțat astăzi, 8 ianuarie, primele informații despre cum va decurge perioada sa de pregătire. La fel ca în aproape fiecare iarnă din ultimii ani, cu o singură excepție, când s-a mers în Ungaria, echipa bănățeană se va pregăti pe plan local, pe terenuri proaste. În programul de pregătire sunt doar cinci amicale stabilite momentan.

Cantonament de 11 zile pentru Poli Timișoara, fără amicale în ianuarie

Luni, 10 ianuarie, alb-violeții revin la antrenamente, cu diferența că reunirea va fi la stadionul ”Dan Păltinișanu”. În 11 și 12 ianuarie, echipa va face vizita medicală, iar din 17 ianuarie, fotbaliștii vor fi în deja clasicul cantonament de la ”Casa Oamenilor de Știință”, până la 28 ianuarie, perioadă în care nu sunt programate amicale.

Clubul ar fi vrut să meargă în străinătate, dar, din cauza pandemie, preferă să rămână în Timișoara, unde terenurile sunt proaste iarna.

”Noi ne orientasem către Serbia sau Ungaria, însă sunt problemele acestea generate de Covid şi atunci am decis să rămânem pe plan local”, a declarat antrenorul Nicolae Croitoru.

Niciun adversar din Liga 2 în teste

Poli are programate deocamdată cinci amicale, cu echipele de Liga 3 Dumbrăvița, Reșița, CS Hunedoara, Metalurgistul Cugir și CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Clubul timișorean nu a anunțat niciun transfer, dar e interesant că Nicolae Croitoru vorbește de un lot numeros. Informațiile Liga2.ro sunt că, până acum, Poli nu a semnat nimic cu vreun jucător nou.

”Ar mai fi fost o dată liberă, dar acolo nu ţin neapărat să avem un joc de pregătire, pentru că practic e penultima săptămână (12-19 februarie). Aş prefera să rămână cu un singur joc… Mai pot apărea şi alte teste, pentru că avem acum un lot destul de numeros, mai sunt şi jucătorii din Academie şi, în funcţie de minutele pe care le vor prinde, încercăm să găsim şi jocuri pentru cei care au evoluat mai puţin”, a mai spus Croitoru.

Iată programul de amicale al Politehnicii Timișoara, care mai poate suferi modificări:

2 februarie – CSC Dumbrăvița (locație nestabilită)
5 februarie – CSM Reșița (la Reșița)
9 februarie – CS Hunedoara (probabil la Deva)
11 februarie – Metalurgistul Cugir (Timișoara)
19 februarie – CSC Ghiroda și Giarmata Vii (locație nestabilită)

În prima etapă, la final de februarie, Poli va primi vizita liderului Petrolului, iar până la finalul sezonului regular mai are meciuri cu Concordia Chiajna (deplasare) și FC Hermannstadt (acasă), adică va întâlni doar adversari care vor merge în play-off. Poli ocupă locul 14, cu 20 de puncte, va evolua în play-out și va avea emoții pentru menținerea în Liga 2.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/12-echipe-din-liga-2-n-au-mutat-pe-banca-tehnica-in-acest-sezon-sunt-insa-sase-care-au-fost-devoratoare-de-antrenori-o-practica-tot-mai-des-intalnita-in-fotbalul-romanesc-19214899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/polistii-transformati-in-mos-craciun-saptamana-aceasta-actiunea-traditionala-a-druckeriei-a-dus-zambete-copiilor-din-satele-banatului-19214845

Anda DELIU 08 Jan. 2022, 18:29 Liga 2
Pe aceeași temă