Poli Timișoara s-a despărțit de Răzvan Prodan, care nu apucase să debuteze pentru alb-violeți, iar de pe lista de cantonament lipsesc mai multe nume. Bănățenii au și un nou preparator fizic

Anda DELIU 21 Jan. 2022, 18:07 Liga 2
Poli Timișoara s-a despărțit de Răzvan Prodan, care nu apucase să debuteze pentru alb-violeți, iar de pe lista de cantonament lipsesc mai multe nume. Bănățenii au și un nou preparator fizic

La 12 zile de la reunire, în contextul în care de luni s-a intrat în cantonament fără mai mulți jucători din lot, Poli Timișoara a anunțat oficial prima despărțire. Răzvan Prodan a plecat de la alb-violeți, iar cu alți trei jucători nu se știe ce va mai fi.

Răzvan Prodan a jucat foarte puțin la Poli

Răzvan Prodan este fiul regretatului Didi Drodan și a ajuns la Poli în luna octombrie, liber de contract, după ce campionatul începuse. Fundașul central nu a apucat să se impună în lot. De altfel, el nici nu a debutat oficial în campionat pentru timișoreni, nici măcar în meciurile din Cupa României.

”Clubul nostru s-a despărţit de comun acord de jucătorul Răzvan Prodan.
Răzvan Mihai Prodan (22 ani) s-a alăturat lotului alb-violet după startul sezonului, la începutul lunii septembrie a anului trecut. Fundaşul sosit liber de contract a evoluat pentru Politehnica doar în jocuri de pregătire. Pe această cale îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Poli.

În cariera sa a mai trecut pe la Daco Getica București, pentru care a jucat în 13 meciuri în două sezoane în Liga 2, FC Voluntari 2 sau Mostiștea Ulmu.

Alți trei jucători nu sunt în cantonament cu echipa timișoreană

Clubul e foarte aproape să se despartă și de alți jucători neincluși în lista de cantonament. Rareș Murariu se pregătește separat zilele acestea. În privința lui Samuel Costea sau Roberto Hațegan, ei vor fi, cel mai probabil, împrumutați. Costea este accidentat în prezent.

Prelungire cu un nou tânăr, Rareș Bîrlovean

Altfel, poliștii au prelungit contractul cu Rareș Bîrlovean, jucător ce fusese împrumutat și va fi în continuare.

”Rareș Bîrlovean, unul dintre tinerii de perspectivă ai clubului, a semnat prelungirea contractului cu Politehnica Timişoara. Prin noua înţelegere fundaşul originar din Petroşani va fi jucătorul nostru până în vara anului 2025! El va evolua în sezonul de primăvară sub formă de împrumut la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Rareş Petru Bîrlovean s-a născut pe 28 aprilie 2003 şi a crescut mai întâi la LPS Banatul. Din sezonul 2017-18 s-a alăturat promiţătoarei generaţii 2003 alb-violete. În prima parte a sezonului trecut acesta a fost împrumutat la Fortuna Becicherecu Mic, unde a înregistrat opt apariţii la nivelul Ligii 3. În retur a făcut parte din lotul lărgit al Politehnicii. În actualul sezon Rareş a evoluat sub formă de împrumut la Pobeda Stár Bišnov, unde a fost prezent pe gazon în 13 jocuri (fiind integralist în 11 dintre ele) de Liga 3. În partea secundă a stagiunii 2021-22, „Bîrlo” va îmbrăca tricoul liderului Seriei 8 a Ligii 3 – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – tot sub formă de împrumut de la Politehnica”, anunță alb-violeții.

Echipa are preparator fizic nou, pe Cătălin Stănilă

Altfel, la Poli a venit un nou preparator fizic. Cătălin Stănilă era deja în club și se ocupa de juniori. El îi va antrena în continuare și pe cei mici, dar se va ocupa și de seniori.

Între altele, Stănilă a studiat și la Federația Italiană de Fitness.

”Sunt în familia Politehnicii de patru ani în cadrul Centrului de copii si juniori și mă bucur că pot să contribui şi la pregătire echipei de seniori. Cu o bună parte dintre jucători am avut plăcerea să lucrez și în trecut. Mi-aș dori să fiu liantul între Academie și echipa de seniori, să îi ajutam pe juniori să facă pasul spre fotbalul mare. Obiectivul meu și al staff-ului e să îmbunătățim performanțele jucătorilor și să prevenim eventualele accidentări. Vreau să mulțumesc Politehnicii și staff-ului pentru primirea călduroasă!”, a spus Cătălin Stănilă.

Foto: Politehnica Timișoara

Anda DELIU 21 Jan. 2022, 18:07 Liga 2
Pe aceeași temă