Poli Timișoara l-a legitimat pe fiul lui Didi Prodan

Anda DELIU 07 Sep. 2021, 18:22 Liga 2
Poli Timișoara l-a legitimat pe fiul lui Didi Prodan

În ziua partidei de Cupa României cu Șoimii Lipova, Poli Timișoara a anunțat transferul lui Răzvan Prodan, fiul lui Daniel Prodan. Fundașul de 22 de ani a ajuns cu echipa bănățeană din postura de jucător liber de contract, astfel că a putut semna și după încheierea perioadei oficiale de transferuri.

Răzvan Prodan a ajuns la Poli Timișoara

Răzvan Prodan este fundaș central, la fel ca regretatul său tată. Până acum, a fost legitimat la Sport Team Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti, la juniori, iar la seniori a trecut pe la Metropolitan Estudiantes FC Bucureşti, FC Viitorul, Farul Constanţa, ”U” Cluj, Daco Getica Bucureşti, Mostiştea Ulmu şi FC Voluntari 2.

Sezonul trecut a jucat opt meciuri pentru Ulmu, respectiv șase pentru FC Voluntari 2.

În Liga 2 a fost legitimat la Daco Getica, pentru care în edițiile 2018-2019 și 2019-2020 a prins 13 meciuri (2+11) și a înscris un gol.

Acum doi ani a marcat contra lui Poli

Acum două sezoane, Daniel Prodan a dat gol în poarta lui Poli, când juca la Daco-Getica și trupa bucureșteană câștiga cu 1-0 la Timișoara.

”Mă bucur că am ajuns la un club de tradiţie, cu foarte mulţi suporteri. E echipa fanion a oraşului. Aştept cu nerăbdare să fac performanţă în tricoul Politehnicii şi să mulţumesc suporterii, să ajungem cu echipa acolo unde trebuie”, spune Răzvan Prodan.

Tânărul a semnat cu Poli pe două sezoane.

Deocadată, transferul lui Gelu Velici la Poli a intrat în impas. Jucătorul s-a despărțit de Dunărea Călărași și a mers la Arad pentru a urmări echipa alb-violetă în meciul din cupă cu Șoimii Lipova, așadar, probabil mai există o portiță deschisă pentru revenirea sa la trupa timișoreană, după ce legitimarea sa a stârnit câteva discuții contradictorii la club.

Ieri, Poli Timișoara l-a legitimat pe atacantul italian Erik Gerbi.

Anda DELIU 07 Sep. 2021, 18:22 Liga 2
Pe aceeași temă