Poli Iași lasă intrarea liberă la primul meci de acasă din Liga 2, cu Concordia Chiajna. Cum se face accesul în stadion și ce condiții trebuie să întrunească spectatorii

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 04 Aug. 2021, 12:38 Liga 2
Poli Iași lasă intrarea liberă la primul meci de acasă din Liga 2, cu Concordia Chiajna. Cum se face accesul în stadion și ce condiții trebuie să întrunească spectatorii

Suporterii Politehnicii Iași vor avea intrarea liberă la primul meci de pe teren propriu din acest sezon, cel cu Concordia Chiajna, programat sâmbătă, de la ora 11:00, în Copou, în etapa a 2-a a Ligii 2.

Accesul în stadionul ”Emil Alexandrescu” se va face în limita a 50 la sută din capacitatea arenei, pe baza unor bilete cu valoare zero, ce vor fi emise de către club la casele de bilete de la stadion. Aceste tichete vor putea fi procurate de la stadion, la casele de bilete de la Tribuna 0, doar în ziua meciului, sâmbătă, 7 august, cu începere de la ora 08:00.

Până atunci, suporterii pot achiziționa abonamente la prețuri modice, un card pentru sporteri având prețul de 19,45 lei.

”Intrarea în stadion se va face pe baza unui tichet de valoare zero, care va fi eliberat la casa de bilete de la peluza 0, sâmbătă dimineață, cu începere de la ora 08:00. Până atunci pot fi cumpărate abonamente online sau la magazinul din incinta Iulius Mall. Suporterii care vor veni la meci vor fi supuși la intrarea în stadion unui triaj epidemiologic de către voluntarii de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași, cărora vreau să le mulțumesc pentru sprijin”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul media al echipei ieșene, Lucian Lucescu.

Suporterii trebuie să fie vaccinați, testați negativ sau trecuți prin boală

Clubul a anunțat și condițiile în care suporterii vor putea veni la stadion. Potrivit protocolului medical realizat de FRF, doar 50 la sută din capacitatea stadionului poate primi spectatori, adică aproximativ 5.000 de persoane. Iar spectatorii trebuie să fie vaccinați, testați negative sau trecuți prin boală.

Iată în ce condiții se poate intra pe stadion:

• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

Abonamente la prețuri modice

Suporterii fideli ai Politehnicii Iași, care vor să urmărească meciurile de pe teren propriu în viitorul sezon al Ligii 2, vor putea achiziționa abonamente la prețuri foarte mici. Oficialii clubului din Copou au pus în vânzare abonamente pentru stagiunea 2021-2022 la tarife speciale care sunt legate de anul nașterii fotbalului ieșean – 1945.

Astfel, cele mai ieftine abonamente costă 19.45 lei, la peluza A, sectoarele 1-3, respectiv 5-7, iar un abonament la tribunele A și B costă 194.5 lei, scăzut la 175 lei după o reducere de 19.45 lei.

Iată prețurile la bilete și abonamente la meciurile din Copou în sezonul 2021-2022:

– Abonamente
19, 45 lei – Cardul ULTRAS pentru membrii galeriei (Peluza A, Sectoarele 1-3)
19, 45 lei – Cardul ACCESIBIL (Peluza A, Sectoarele 5-7)
194, 5 lei – Cardul SUPORTER (Tribuna A, Sectoarele 1-11, 0A, 0B, Tribuna B Sectoarele 1-5 și 7-11)

La această sumă, clubul a anunțat că oferă o reducere de 19,45 lei, astfel că un abonament la costa 175 lei.

Clubul anunță că la aceste tarife accesibile suporterii vor beneficia de mai multe avantaje oferite de partenerii Politehnicii.

– Bilete
19, 45 lei – prețuri pentru intrare generală la meciurile de pe teren propriu

Abonamentele și biletele la meciuri vor putea fi achiziționate începând de duminică, 1 august 2021, de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall parter, program zilnic 12.00 – 20.00. De asemenea, cardurile pot fi rezervate și achitate online chiar acum, pe https://bilete.politehnicaiasi.ro/ și, apoi, ridicate personal de la magazin.

Pe lângă cardurile pentru suporteri, clubul ieșean a anunțat că va mai elibera ”Cardul Academia” pentru copiii și juniorii legitimați la Academia Politehnica Iași (Peluza B, Sectoarele 1-3) și ”Cardul Special” pentru persoane cu dizabilități (Peluza A, Sector 4, pe baza documentelor doveditoare).

Tribuna Oficială și Tribuna 0 sunt destinate exclusiv oficialilor jocului și delegațiilor echipelor, iar sectoarele 5 și 6 de la Peluza B sunt destinate susținătorilor echipelor vizitatoare. Accesul va fi permis pe bază de bilet la prețul de 19,45 lei, tichet ce va putea fi achiziționat de la o casă special dedicată suporterilor oaspeți.

Foto: Politehnica Iași

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 04 Aug. 2021, 12:38 Liga 2
Pe aceeași temă