Poli Iași, anunț important pentru suporteri. Cele mai ieftine abonamente costă sub 20 de lei. Legătura cu anul în care s-a născut oficial fotbalul ieșean

Marius ANGHEL 30 Jul. 2021, 13:05 Liga 2

Suporterii fideli ai Politehnicii Iași, care vor să urmărească meciurile de pe teren propriu în viitorul sezon al Ligii 2, vor putea achiziționa abonamente la prețuri foarte mici. Oficialii clubului din Copou au pus în vânzare abonamente pentru stagiunea 2021-2022, la tarife speciale care sunt legate de anul nașterii fotbalului ieșean – 1945.

Tarifele abonamentelor la meciurile Politehnicii Iași au legătură cu anul nașterii fotbalului ieșean

Astfel, cele mai ieftine abonamente costă 19.45 lei, la peluza A, sectoarele 1-3, respectiv 5-7, iar un abonament la tribunele A și B costă 194,5 lei, scăzut la 175 lei după o reducere de 19.45 lei.

Totodată, un bilet de intrare la meci va costa 19.45 lei, cât un abonament pentru suporteri la peluză pentru întreg sezonul.

”Toți fanii Politehnicii vor beneficia de reduceri importante oferite de parteneri și de o surpriză plăcută din partea clubului! Tarifele speciale ale biletelor și abonamentelor sunt legate de 1945, anul în care s-a născut oficial fotbalul ieșean. După aproape 17 luni în care pandemia provocată de Covid-19 v-a ținut departe de stadion, accesul suporterilor la meciurile oficiale din Copou este din nou permis și, începând din a doua etapă a campionatului, pe 7 august, vă așteptăm în tribunele arenei Emil Alexandrescu să-i încurajați pe jucătorii noștri”, a fost anunțul clubului pe site-ul oficial.

Iată prețurile la bilete și abonamente la meciurile din Copou în sezonul 2021-2022:

– Abonamente
19,45 lei – Cardul ULTRAS pentru membrii galeriei (Peluza A, Sectoarele 1-3)
19,45 lei – Cardul ACCESIBIL (Peluza A, Sectoarele 5-7)
194,5 lei – Cardul SUPORTER (Tribuna A, Sectoarele 1-11, 0A, 0B, Tribuna B Sectoarele 1-5 și 7-11)

La această sumă, clubul a anunțat că oferă o reducere de 19,45 lei, astfel că un abonament va costa 175 lei.

Clubul anunță că la aceste tarife accesibile suporterii vor beneficia de mai multe avantaje oferite de partenerii Politehnicii.

– Bilete
19,45 lei – prețuri pentru intrare generală la meciurile de pe teren propriu

Abonamentele și biletele la meciuri vor putea fi achiziționate începând de duminică, 1 august 2021, de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall parter, program zilnic 12.00 – 20.00. De asemenea, cardurile pot fi rezervate și achitate online chiar acum, pe https://bilete.politehnicaiasi.ro/ și, apoi, ridicate personal de la magazin.

Pe lângă cardurile pentru suporteri, clubul ieșean a anunțat că va mai elibera ”Cardul Academia” pentru copiii și juniorii legitimați la Academia Politehnica Iași (Peluza B, Sectoarele 1-3) și ”Cardul Special” pentru persoane cu dizabilități (Peluza A, Sector 4, pe baza documentelor doveditoare).

Tribuna Oficială și Tribuna 0 sunt destinate exclusiv oficialilor jocului și delegațiilor echipelor, iar sectoarele 5 și 6 de la Peluza B sunt destinate susținătorilor echipelor vizitatoare. Accesul va fi permis pe bază de bilet la prețul de 19,45 lei, tichet ce va putea fi achiziționat de la o casă special dedicată suporterilor oaspeți.

Ce condiții trebuie să îndeplinească suporterii pentru a avea acces în tribune

Clubul a anunțat și condițiile în care suporterii vor putea veni la stadion. Potrivit protocolului medical realizat de FRF, doar 50 la sută din capacitatea stadionului poate primi spectatori, adică aproximativ 5.000 de persoane.

Iată în ce condiții se poate intra pe stadion:

• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

Comparație cu prețurile abonamentelor scoase la vânzare de Steaua și Petrolul.

Marius ANGHEL 30 Jul. 2021, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă