Poli Iași a pus ochii pe doi jucători de la Sporting Juniorul Vaslui, a lansat oferta și așteaptă răspuns: ”Vrem să ne ajutăm reciproc. Acesta e mesajul nostru”

Narcis POHOAȚĂ 25 May. 2022, 14:13 Liga 2
Poli Iași a pus ochii pe doi jucători de la Sporting Juniorul Vaslui, a lansat oferta și așteaptă răspuns: ”Vrem să ne ajutăm reciproc. Acesta e mesajul nostru”

Înainte de a trimite jucătorii în vacanță, Politehnica Iași a disputat un ultim meci test, la mijlocul săptămânii trecute, în compania echipei din Liga 3 Sporting Juniorul Vaslui. Surprinzător, formația din cel de-al treilea eșalon, participantă chiar în play-out (locul 3 în Seria 1), a reușit să se impună cu scorul de 3-2, chiar în Copou, profitând și de faptul că Poli a folosit o formulă cu mai mulți jucători aflați în probe.

Pe lângă jucătorii tineri din propria academie, oficialii grupării ieșene au fost cu ochii în acest meci și pe juniorii formației din Vaslui. Cei aflați în vizorul conducătorilor Politehnicii sunt portarul Alexandru Dohotariu și fundașul stânga Ștefan Ștefanovici, ambii născuți 2002, acesta din urmă fiind curtat de ieșeni și în trecut.

Poli Iași a ofertat doi jucători de la Vaslui

Poli Iași vrea să-i împrumute pe Dohotariu și Ștefanovici, a înaintat o ofertă clubului din Vaslui și așteaptă răspunsul președintelui Cornel Cracea, cel care a mai refuzat Iașiul și în trecut.

”Noi avem toată disponibilitatea să-i cooptăm în lotul primei echipe pe Dohotariu și Ștefanovici, vrem să ne ajutăm reciproc. Acesta e mesajul nostru. Am făcut o solicitare domnului Cracea, de la Vaslui, cu care au fost discuții și în trecut, așteptăm un răspuns. Până lunea viitoare trebuie să știm ce facem, dacă nu, trebuie să ne orientăm către alți copii. Ștefanovici este ieșean, numele lui a mai fost vehiculat, dar a stat la nivelul Ligii 3”, a declarat președintele Consiliului Director al Politehnicii Iași, Cornel Șfaițer.

Pe lângă Dohotariu și Ștefanovici, Poli l-a mai remarcat și pe Adrian Stroe, un atacant de la Bucovina Rădăuți, născut în 2005.

Șfaițer promite că vor fi promovați mai mulți tineri jucători

Președintele clubului din Copou a subliniat din nou că Poli va acorda o atenție mai mare jucătorilor tineri: ”O să vedeți copii care o să se pregătească cu prima echipă, cum sunt Hrib, Ungurenașu, Niamțu, Azoiței, copii care mie îmi plac. Am fost la trialuri, mi-au plăcut, am văzut copii buni, dar trebuie să fim foarte atenți cu ei. Trebuie să fie alături de echipa mare, să aibă jocuri în picioare la nivel de juniori. Iar cei care mai sunt, încercăm să-i evaluăm, să-i dezvoltăm, să mai împrumutăm la nivel de Liga a 3-a.”

Cu astfel de jucători Poli Iași țintește promovarea în Liga 1 în noua ediție a Ligii 2.

Foto: Sporting Juniorul Vaslui

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ambitii-mari-la-poli-iasi-presedintele-cornel-sfaiter-atent-si-la-cupa-romaniei-e-complicat-noul-format-dar-cupa-este-un-obiectiv-al-meu-personal-si-va-fi-si-al-politehnicii-con-19232766

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-ucraineanul-plokhotnyuk-dezamagit-de-a-doua-parte-a-sezonului-avuta-de-poli-iasi-dar-priveste-cu-optimism-spre-viitor-tinta-noastra-este-promovarea-in-liga-1-si-am-incredere-ca-19232740

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-cu-ochii-pe-jucatorii-tineri-presedintele-cornel-sfaiter-spune-ca-clubul-nu-va-neglija-sectorul-juvenil-vreau-sa-fim-foarte-atenti-cu-acesti-copii-de-viitor-pe-care-trebuie-sa-i-19232132

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chinul-a-luat-sfarsit-poli-iasi-a-intrat-in-vacanta-cu-un-esec-2-3-in-amicalul-cu-sporting-juniorul-vaslui-19231958

 

Narcis POHOAȚĂ 25 May. 2022, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă