Ploaie îl înțeapă pe Ciobanu: „Creierul băieților este obosit și nu mai primește oxigen”

01 Jun. 2012, 14:49 Liga 2
Ploaie îl înțeapă pe Ciobanu:**

Parcursul catastrofal din această ediție de campionat a aruncat Gloria Buzău în eșalonul trei. Principala cauză care a dus la retrogradarea grupării buzoiene a fost descoperită de antrenorul Marcel Ploaie. Cel care a preluat echipa în urmă cu doar o lună îl acuză pe fostul tehnician Mihai Ciobanu că nu a pregătit-o fizic așa cum trebuie.

Ploaie nu s-a oprit însă aici cu ,,înțepăturile” afirmând că predecesorul său i-a îndemnat pe jucători să facă grevă pentru că nu își primiseră restanțele financiare. Actualul antrenor spune că Ciobanu trebuie să primească și el bobârnace pentru retrogradarea Gloriei.

,,Toate bobârnacele din cauza acestor rezultate pe care mi le-am asumat le primesc eu. Cred însă că ar mai trebuie împărțite ci nu numai eu. Se supără sau nu, Mișu, eu consider că ar trebui să se ducă și pe la el ceva bobârnace. Echipa nu a fost pregătită fizic corespunzător. Noi jucăm ceva fotbal până în minutul 60, iar după aceea dispare concentrarea și apar din ce în ce mai multe greșeli. Cred că creierul băieților este obosit și nu mai primește oxigen pentru a lua deciziile cele mai bune. Lucrurile sunt clare acum pentru mine de ce echipa moare în repriza secundă și luăm goluri de cascadorii râsului. Cu o pregătire fizică bună nu am fi ajuns aici”, a declarat Marcel Ploaie.

Articol scris de Adi SOARE

01 Jun. 2012, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă