Darius Oroian a dat lovitura după plecarea de la Steaua! Fundașul a semnat cu o echipă din play-off-ul SuperLigii

Andrei PASCU 08 Jun. 2023, 16:15 Liga 2
Darius Oroian a dat lovitura după plecarea de la Steaua! Fundașul a semnat cu o echipă din play-off-ul SuperLigii

Unul dintre jucătorii care nu mai continuă la Steaua din această vară, fundașul lateral Darius Oroian, s-a înțeles cu un club din SuperLiga României. Apărătorul în vârstă de 19 ani a făcut pasul în față și a semnat cu o formație din play-off-ul primei divizii, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Plecat de la Steaua, Darius Oroian a ajuns în SuperLigă, la Sepsi OSK

Darius Oroian nu a prelungit contractul cu Steaua, probabil știind și de interesul formației din Sfântu Gheorghe. A fost anunțat acordul cu clubul din prima ligă, joi, 8 iunie, înțelegerea dintre părți fiind una pe trei ani, până în vara lui 2026.

Apărătorul de bandă a plecat de la Steaua după doi ani, el ajungând sub comanda lui Daniel Oprița în vara lui 2021, de la echipele ”under” ale Farului. În toată această perioadă a prins 46 de partide în Liga 2 și a marcat un gol pentru ”militari”.

Dintre acestea, 19 meciuri au fost bifate în stagiunea abia încheiată.

Sepsi OSK a transferat un tânăr fundaș!

Un nou tânăr de perspectivă a semnat cu Sepsi OSK. Este vorba de fundașul dreapta Darius Oroian, de 19 ani, care a semnat un contract valabil pe 3 ani cu clubul nostru. Noul nostru jucător ultima oară a evoluat pentru CSA Steaua București.

Îi urăm bun venit lui Darius la Sepsi OSK!”, a anunțat Sepsi OSK pe pagina de Facebook.

Steaua, 16 plecări și patru confirmări pentru sezonul următor

În această perioadă în care toate echipele de Liga 2 își fac strategiile pentru sezonul următor, Steaua a anunțat despărțirea de 16 jucători! Pentru stagiunea care vine vor avea loc schimbări importante de lot la formația din Ghencea, fiind anunțate, dintr-un foc, plecările.

De partea cealaltă, Bogdan Chipirliu, Horia Iancu, Walace Alves da Silva și Adrian Popa și-au dat acordul să fie parte din lot și pentru stagiunea următoare. În același timp, și antrenorul Daniel Oprița și-a dat acceptul să mai continue cel puțin un sezon la Steaua, deși situația lui era sub semnul întrebării.

Steaua a programat data la care se va reuni pentru pregătirea sezonului 2023/2024 de Liga 2. ”Militarii” vor avea prima ședință de antrenament după jumătatea lunii iunie, în ziua de 19 mai exact.

Foto:  Dragoș Pășcăneanu (Mediafax Foto) și Sepsi OSK

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patru-privati-sunt-interesati-sa-se-asocieze-cu-steaua-pentru-a-scapa-de-interdictia-la-promovare-au-fost-inaintate-oferte-exclusiv-19274358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/revolutie-in-ghencea-steaua-schimba-liniile-pentru-sezonul-urmator-adrian-bumbescu-unii-au-imbatranit-altii-au-jucat-mai-slab-legenda-militarilor-despre-demer-19274345

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-stabilit-data-reunii-la-19-iunie-19274308

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-16-plecari-dintr-un-foc-19274298

Andrei PASCU 08 Jun. 2023, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă