”Plecăm cu capul plecat și de la Târgu Jiu”. Mihai Ianovschi, resemnat după eșecul echipei CSM Slatina cu Viitorul Pandurii

”Plecăm cu capul plecat și de la Târgu Jiu”. Mihai Ianovschi, resemnat după eșecul echipei CSM Slatina cu Viitorul Pandurii

CSM Slatina nu a reușit să își treacă în cont vreun punct nici după a doua etapă din Liga 2. Antrenorul Mihai Ianovschi a declarat la finalul meciului cu Viitorul Pandurii, cedat cu 1-2, marți seară, că jocul l-a mulțumit însă, așa cum s-a întâmplat și în prima rundă, cu Dunărea Călărași, pe teren propriu, când s-a pierdut cu 0-1. A recunoscut totuși că, în astfel de momente, imaginea nu este importantă, ci punctele.

Mihai Ianovschi: ”Continuăm pe linia aceasta și sperăm ca în următoarele meciuri să vină și rezultatele”

Un alt aspect evidențiat de Mihai Ianovschi a fost faptul că a folosit șapte jucători tineri, de 20 de ani, lucru care s-a văzut mai ales prin prisma experienței.

În meciul următor, CSM Slatina merge pe terenul celor de la Rapid. Antrenorul oltenilor speră să facă surpriza și să ia cele trei puncte cu una din echipele care și-au anunțat candidatura la play-off și la promovare.

Am folosit azi foarte mulți jucători tineri. Am folosit nu mai puțin de șapte jucători născuți în 1999-2000, plus cel de 2002 care este obligatoriu prin regulament. Continuăm pe linia aceasta și sperăm ca în următoarele meciuri să vină și rezultatele. La fotbal, cu cât urci în eșalon și ești aproape de Liga 1 și Liga 2, dacă rezultatul e just sau injust e mai puțin important. Important e să iei puncte, iar din păcate noi nu am reușit în acest moment. Plecăm cu capul plecat și de la Târgu Jiu. Sperăm ca în jocul următor, chiar dacă întâlnim un adversar foarte puternic, să luăm puncte.

Nu am nimic de reproșat arbitrajului. Dacă ținem cont de situațiile clare, în care am rămas singuri cu portarul, poate meritam un egal. Dacă vorbim per ansamblu, astăzi nu meritam mai mult”, a declarat Mihai Ianoschi după Viitorul Pandurii – CSM Slatina 2-1.

CSM Slatina a fost la câteva zeci de secunde de primul punct în Liga 2 

Scorul în partida Viitorul Pandurii – CSM Slatina a fost deschis de Alexandru Băican, în minutul 13. Oltenii au revenit repede pe tabelă și au restabilit egalitatea după cinci minute, prin Cătălin Doman. Golul victoriei a fost reușit pe final, în minutul 90, de Andrei Ludușan.

 

Pe aceeași temă