”Play-off-ul a transformat fiecare meci într-o ruletă rusească. Fără voi toți nu avem șanse! V-am simțit valul de iubire când am învins Rapidul”. Ionuț Badea, discurs motivațional înaintea meciului cu Petrolul

Andrei PASCU 26 Jul. 2020, 15:44 Liga 2
”Play-off-ul a transformat fiecare meci într-o ruletă rusească. Fără voi toți nu avem șanse! V-am simțit valul de iubire când am învins Rapidul”. Ionuț Badea, discurs motivațional înaintea meciului cu Petrolul

Campionii FC Argeș a înregistrat vineri prima înfrângere din play-off-ul Ligii 2, 2-3 cu CS Mioveni pe teren propriu. În urma acestui eșec a căzut pe locul 4, iar în următoarea partidă, cu Petrolul, are nevoie de victorie pentru a se menține aproape de următoarele trei echipe din față. Momentul nu este, așadar, cel mai bun, iar antrenorul Ionuț Badea a declarat că e nevoie ca toți cei care vor binele echipei să fie cu gândul și cu sufletul alături de piteșteni.

Ionuț Badea: ”În ciuda tuturor obstacolelor, în ciuda dorinței multora ca anumite echipe să promoveze, și noi avem încă șanse!”

”Principalul” a trimis și câteva înțepături către anumite persoane și echipe din Liga 2, despre care, a spus el, sunt dorite în Liga 1 la finalul acestui sezon.

Nu e ușor să vorbești după o înfrângere. Dar după o înfrângere ca a noastră cu Mioveni? Vreau să privesc spre viitor însă! Am învățat lecția din acest meci, vă promit că și jucătorii au făcut-o. Tinerețea și-a spus cuvântul, am făcut cadou punctele. Nu am avut timp suficient de recuperare, dar am fost egali fizic și nu ne pierdem speranțele.

Ne uităm pe clasament și vedem că, în ciuda tuturor obstacolelor, în ciuda dorinței multora ca anumite echipe să promoveze, și noi avem încă șanse! Și vă promit că vom face totul să le valorificăm. Am o singură dorință: să fim cu toții uniți în acest moment pentru FC Argeș. Presiunea e uriașă, problemele sunt multe, acest format a transformat fiecare meci într-o ruletă rusească. Fără voi toți nu avem șanse! Jucători, antrenori, conducători, suporteri, prieteni, autorități, simpli cetățeni ai acestui oraș – fiți alături de noi, acum! Chiar și cu o vorbă bună, o încurajare! Le simțim! Vă vedem! V-am văzut bannerele, v-am auzit scandările, chiar izolați, da, ați fost alături de noi! V-am simțit valul de iubire când am învins Rapidul, regretăm în primul rând că nu am răspuns pe măsură, dar acum avem și mai mare nevoie de voi!”, a fost mesajul lui Ionuț Badea, scris pe pagina sa socială.

Antrenorul e pregătit să primească și critici dacă echipa nu va promova, dar vrea ca toate reproșurile să vină după ultima etapă. Până atunci, își dorește să aibă parte de susținere totală, pentru că, a spus el, doar așa Campionii FC Argeș e mai puternică și are șanse mari să promoveze în Liga 1.

”Va fi timp după ultimele două meciuri să facem analize, să aducem critici, să punem întrebări, să dezbatem idei și variante – dar nu ar fi mai bine, mai frumos, ca toate acestea să fie despre prima ligă? Sunt un om deschis, dar hai mai întâi să închidem acest sezon cu bine! Vrem să fim noi cei care vă îndeplinim visurile!”, a încheiat antrenorul.

Campionii FC Argeș, pe locul 4 cu 23 de puncte 

Campionii FC Argeș a picat de pe locul 3 pe 4 în înfrângerii cu CS Mioveni și a rămas cu 23 de puncte în play-off-ul Ligii 2. UTA (29 puncte), Turris Oltul (25 puncte), CS Mioveni (24 puncte), Petrolul (22 puncte) și Rapid (21 puncte) sunt celelalte echipe din play-off.

În etapa a 4-a a play-off-ului, penultima, Campionii FC Argeș joacă de la ora 20:00, la Ploiești, cu Petrolul. În ultima rundă, piteștenii o întâlnesc pe teren propriu pe UTA, care la acel meci ar putea fi promovată matematic.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-cele-trei-meciuri-din-etapa-a-4-a-a-play-off-ului-ligii-2-au-suferit-modificari-la-program-uta-are-nevoie-de-un-punct-cu-rapid-pentru-a-promova-matematic-in-liga-1-19140799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-badea-a-gasit-explicatii-dupa-infrangerea-cu-cs-mioveni-tineretea-din-pacate-isi-spune-si-cuvantul-argesul-a-cazut-de-pe-podiumul-play-off-ului-desi-visa-la-locul-2-direct-19140775

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-de-arges-poate-trimite-pitestiul-pe-loc-direct-promovabil-si-scoate-mioveniul-din-calculele-promovarii-ori-poate-complica-si-mai-mult-situatia-din-play-off-ul-ligii-2-restant-19140720

 

 

 

Andrei PASCU 26 Jul. 2020, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă