Planurile de derby ale lui Nae Constantin. Antrenorul Petrolului e pregătit de orice pentru jocul cu ”U” Cluj și a subliniat importanța victoriei: ”E cel mai puternic adversar. În situația succesului, ne-am distanța în clasament”

Răzvan STÎNGĂ 18 Mar. 2022, 19:44 Liga 2
Planurile de derby ale lui Nae Constantin. Antrenorul Petrolului e pregătit de orice pentru jocul cu ”U” Cluj și a subliniat importanța victoriei: ”E cel mai puternic adversar. În situația succesului, ne-am distanța în clasament”

Petrolul a lăudat Universitatea Cluj, prin vocea antrenorului Nicolae Constantin, înainte de jocul de sâmbătă, din prima rundă a play-off-ului din Liga 2. ”Principalul” liderului campionatului a îndemnat la prudență, scoțând în evidență numeroasele transferuri importante făcute de ardeleni.

Nicolae Constantin are planuri multiple pentru derby-ul cu ”U” Cluj: ”Avem pregătit și planul A, și planul B”

La fel ca omologul său Erik Lincar, Nicolae Constantin a declarat că partida de sâmbătă va fi total diferită de cea din sezonul regular. În plus, antrenorul ”lupilor galbeni” se așteaptă și ca meciul să nu înceapă într-o notă intensă, din cauza/ datorită pozițiilor ocupate de cele două echipe, locurile 1 și 2, fiind principalele favorite la promovare.

Constantin are mai multe planuri pentru jocul cu Universitatea Cluj, fiind pregătit să contracareze orice strategie a lui Erik Lincar. A analizat bine cele trei partide din 2022, din sezonul regular ale adversarilor, catalogând ”U” Cluj ca fiind cea mai în formă echipă a momentului din Liga 2.

Este, practic, un nou început și vor fi zece jocuri foarte, foarte dificile pentru toate cele șase formații care au ajuns în play-off. Întâlnim cea mai în formă echipă a începutului de an în Liga a 2-a, o grupare care a făcut în această iarnă transferuri importante, aducând jucători de prim eșalon, dar cred că mental și fizic suntem pregătiți pentru această confruntare. Aștept să arătăm ca o echipă matură, care știe ce are de făcut, și îmi doresc, în primul rând, să nu primim gol.

Nu cred că va fi genul de meci «care pe care»! Mă gândesc că ambele echipe vor începe precaut, pentru că nu văd de ce ar trebui să riște în debutul meciului. Nu pot să spun dacă și cine pleacă favorită pe hârtie! Însă, pentru că jucăm acasă și, foarte probabil, vom avea un public numeros de partea noastră, dar și pentru că suntem lideri, cred că noi pornim cu prima șansă! Dar, cum am mai spus, o să fie un meci important, în care, așa cum le-am transmis și jucătorilor, trebuie să jucăm cu cap.

Avem pregătit și planul A și planul B! Universitatea pare cel mai puternic adversar, și eu spun că e mai bine că ne întâlnim acum, în prima etapă. În situația unei victorii ne-am distanța și mai mult în clasament, iar în cazul nefericit al unui pas greșit vom avea timp să reparăm până la final.

Este o echipă mult mai puternică decât cea pe care am învins-o în decembrie, așa că va trebui să ne întrebuințăm serios ca să câștigăm și de această dată!”, a spus Nicolae Constantin la conferința de presă, potrivit site-ului Petrolului.

Analizele lui Valentin Țicu și Sory Diarra

Doi dintre oamenii de bază ai Petrolului, Valentin Țicu și Sory Diarra, au participat și ei la conferința de presă premergătoare jocului cu Universitatea Cluj. Reacțiile celor doi:

Valentin Țicu: ”Va fi genul de meci care te face să te simți fotbalist în adevăratul sens al cuvântului și este foarte important să câștigăm. Au făcut transferuri interesante, s-au întărit, sunt mai periculoși decât data trecută, dar nici noi nu suntem mai prejos!

Sper ca la final de campionat să promovăm împreună, pentru că m-aș bucura ca la anul să ne întâlnim și pe prima scenă, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Important este jocul de mâine, un adevărat derbi, pe care, așa cum am spus, trebuie să-l câștigăm!”.

Sory Diarra: ”Va fi un meci greu, ca toate cele din play-off, pentru că toată lumea își dorește să promoveze. Evident că îmi doresc să înscriu mâine, ca de altfel în fiecare meci, pentru că acesta este jobul meu, să marchez goluri!

Nu simt nicio presiune, nu contează ce adversari direcți voi avea, important este să-mi fac jocul, să-mi ajut coechipierii, să fiu ajutat, și, împreună, să reușim să trecem și peste acest obstacol”.

Petrolul, tot fără Silviu Pană și Dragoș Gheorghe înaintea debutului în play-off

Petrolul a anunțat că nu are probleme medicale suplimentare înaintea meciului cu ”U” Cluj. Nicolae Constantin nu poate miza doar pe Silviu Pană și Dragoș Gheorghe, accidentați din perioada trecută. Ei nu fac parte din lotul Petrolului.

49 de puncte are Petrolul înainte de startul play-off-ului din Liga 2, în timp ce ”U” Cluj are cu șapte mai puțin, 42. Pe lângă succesul din turul sezonului regular din meciul direct, de pe ”Ilie Oană, scor 1-0, Petrolul a câștigat și duelul din stagiunea trecută cu ”studenții”, de pe Cluj Arena, scor 2-1.

Foto și video: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-se-alatura-echipelor-din-liga-2-care-au-sponsor-o-casa-de-pariuri-a-semnat-contractul-chiar-inainte-de-startul-play-off-ului-aceeasi-companie-da-bani-si-la-alt-club-din-campionat-19223620

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chica-rosa-a-iesit-golgheterul-ligii-2-fc-buzau-a-avut-cel-mai-bun-atac-dar-echipa-lui-pustai-n-a-mers-in-play-off-petrolul-lider-si-la-aparare-statistica-golurilor-la-finalul-sezonului-regular-19223517

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-cu-gandul-la-victorie-inaintea-derby-ului-cu-petrolul-erik-lincar-discurs-razboinic-asteptarile-sunt-foarte-mari-promite-ca-meciul-va-fi-diferit-de-cel-19223557

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-ilie-oana-va-avea-o-noua-instalatiei-de-nocturna-una-performanta-adaptata-noilor-tehnologii-led-arena-certificata-pentru-urmatorii-doi-ani-19223474

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Mar. 2022, 19:44 Liga 2
Pe aceeași temă