Petrolul se alătură echipelor din Liga 2 care au sponsor o casă de pariuri! A semnat contractul chiar înainte de startul play-off-ului! Aceeași companie dă bani și la alt club din campionat

Marius ANGHEL 18 Mar. 2022, 18:14 Liga 2
Petrolul se alătură echipelor din Liga 2 care au sponsor o casă de pariuri! A semnat contractul chiar înainte de startul play-off-ului! Aceeași companie dă bani și la alt club din campionat

Părăsită de principalul sponsor avut în prima parte a sezonului, Petrolul este într-o continuă căutare de parteneriate pentru a-și asigura venituri prin care să asigure liniște financiară în cadrul clubului, mai ales acum, când echipa este mai aproape ca niciodată în ultimii ani de promovarea în Liga 1.

Conducerea clubului ploieștean a băut în această săptămână palma cu un nou sponsor, chiar înainte de startul play-off-ului Ligii 2, Petrolul urmând să aibă pe tricou o casă de pariuri, ceea ce nu avusese de la pornirea noului proiect, din 2016.

Echipa de pe ”Ilie Oană” se alătură, astfel, altor cluburi cu nume din Liga 2 care au pe echipamentul de joc sponsori o casă de pariuri. Interesant este și faptul că noul sponsor al Petrolului dădea deja bani la altă echipă din eșalonul secund, la Poli Iași. Nu este însă singurul astfel de caz, chiar dacă nu este etic, însă pe Federația Română de Fotbal nu o interesează acest aspect!

Mozzart Bet, partener al Petrolului începând cu prima etapă de play-off

Noul sponsor al Petrolului este Mozzart Bet, unul dintre cei mai vechi operatori licențiați de betting și gambling din România”, informează clubul ploieștean, care mai scrie că firma ”se alătură familiei «lupilor galbeni» ca partener exclusiv de betting”.

Numele noului partener al Petrolului va apărea pe tricoul echipei pe spate, deasupra numărului, acolo unde în prima parte a campionatului a fost Greenfield Residence, retras și el în iarnă, și va putea fi văzut începând cu primul meci din play-off, de sâmbătă, pe ”Ilie Oană”, de la ora 17:30, cu ”U” Cluj.

”Suntem bucurosi să anunțăm încheierea unui nou parteneriat important, Mozzart Bet venind alături de noi. Este încă un semn al faptului că proiectul nostru merge pe drumul cel bun, iar clubul Petrolul își recapătă locul pe care îl merită cu prisosință, în prim-planul fotbalului românesc. Suntem convinși că va fi o colaborare de succes și, sperăm, una de lungă durată, astfel încât să ne putem bucura, împreună, de cât mai multe realizări”, a precizat Claudiu Tudor, directorul sportiv al Petrolului.

”Petrolul Ploiești este una dintre cele mai iubite echipe din România. Este un club unde tradiția este ținută vie de către acești suporteri minunați și devotați, care au ținut steagul sus chiar și în cele mai grele clipe. Un club care atunci când a căzut a știut să se ridice, iar acum se află aproape de momentul revenirii în elita fotbalului românesc. Ne bucurăm că acest moment ne va prinde împreună. Sperăm că acest „mariaj” va fi unul de durată și fructuos pentru ambele părți implicate”, a declarat George Stanciu, marketing manager Mozzart Bet România.

Trei perechi de echipe din Liga 2 sponsorizate de case de pariuri!

Mozzart Bet sponsorizează și Poli Iași, alt club din Liga 2, de la finalul lunii octombrie a anului 2021. Clubul moldovean evoluează în play-out-ul Ligii 2 de acum înainte, astfel că nu se va întâlni cu Petrolul în play-off. Nu ar fi fost o problemă însă pentru FRF, care permite mai multor cluburi din Liga 1 și Liga 2 să aibă aceeași sponsori, chiar dacă evoluează în competiții asemănătoare, în meciuri directe.

Chiar în Liga 2, în acest campionat, a fost cazul celor de la FC Hermannstadt și Poli Timișoara, care au pe tricou casa de pariuri Unibet, ori al celor de la ”U” Cluj și FC Buzău, amândouă sponsorizate de Superbet. Această firmă din urmă apare pe bannerele de la stadionul unde își dispută jocurile și Unirea Constanța, însă nu și pe tricourile acesteia.

În play-off-ul Ligii 2, doar Concordia Chiajna și Unirea Slobozia nu au case de pariuri sponsori în acest moment. Pe lângă cele amintite mai sus, Steaua are pe tricou, chiar pe piept, Get’s Bet.

Petrolul va încasa mai mulți bani decât Poli Iași! Ploieștenii joacă în play-off, ieșenii în play-out

La Poli Iași, potrivit surselor Liga2.ro, Mozzart Bet oferă suma de 40.000 de euro pe sezon, dar și alte bonusuri de performanță și prime de victorii.

”În afară de contractul de sponsorizare vor mai fi și alte acțiuni, până în vara anului 2023. Nu este o sumă de nivelul Ligii 1, dar este o sumă foarte importantă pentru Liga a 2-a și pentru Poli Iași. Este o clauză în contract care se referă inclusiv la promovare. Să dea Dumnezeu să promovăm, vom găsi toate variantele posibile și pentru un bonus”, spunea, la momentul prezentării oficiale, managerul Politehnicii Iași, Florin Briaur, fără să precizeze și suma.

Din informațiile Liga2.ro, la Petrolul, firma de betting și gambling are un contract până la finalul sezonului actual, cu posibilitatea de prelungire în cazul în care se reușește promovarea. Echipa ploieșteană va încasa 50.000 de euro (5.000 per meci), în cazul în care se va promova în Liga 1 urmând să se activeze și o clauză care va plusa la această sumă cu 10.000 de euro.

Campionii FC Argeș, CSO Voluntari, Politehnica Iași, Steaua Roșie Belgrad, Partizan Belgrad sau echipa națională de fotbal a Serbiei sunt alți parteneri ai Mozzart Bet în sport.

Echipe din Liga 2 care au avut pe echipamentul de joc în acest sezon sponsor o casă de pariuri:

FC Hermannstadt, Poli Timișoara – Unibet
”U” Cluj, FC Buzău – Superbet
Steaua – Get’s Bet
Poli Iași – Mozzart Bet

Campionatul Liga 2 are numele de Liga 2 Casa Pariurilor.

Parteneriatul cu Exclusive Car, prezentat și el oficial

Tot astăzi, Petrolul și-a mai prezentat un alt sponsor, pe Exclusive Car, pe care l-a avut și în prima parte a sezonului și care asigura mașini jucătorilor. Tot în acest început de an, clubul i-a anunțat oficial și pe MRS Residence și Barrier, la acesta din urmă directorul de marketing Mihai Constantinescu făcând gafe incredibile.

”Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și EXCLUSIVE CAR, unul dintre sponsorii care s-au alăturat familiei „galben-albastre” pe parcursul acestui sezon, a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferințe de presă”, a anunțat Petrolul.

”Exclusive Car este o societate cu capital integral privat, înființată în anul 2006, având ca domeniu de activitate transporturile rutiere de marfuri. Este o societate din Băicoi și iată că sunt companii din jurul Ploieștiului care se alătura proiectului nostru, care au încredere în ceea ce se face la FC Petrolul Ploiești. Discuțiile au început încă din toamna anului trecut și s-au finalizat contractual în luna decembrie. Contractul este încheiat până la data de 30.06.2023 și sperăm să continuăm și dupa această perioadă. Avem încredere în parteneriatul cu Exclusive Car și sperăm că nu-i vom dezamăgi”, a precizat directorul de marketing al clubului ploieștean, Mihai Constantinescu.

Conferința de presă în care Petrolul a prezentat parteneriatele cu Mozzart Bet și Exclusive Car:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/planurile-de-derby-ale-lui-nae-constantin-antrenorul-petrolului-e-pregatit-de-orice-pentru-jocul-cu-u-cluj-si-a-subliniat-importanta-victoriei-e-cel-mai-puternic-adversar-19223646

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chica-rosa-a-iesit-golgheterul-ligii-2-fc-buzau-a-avut-cel-mai-bun-atac-dar-echipa-lui-pustai-n-a-mers-in-play-off-petrolul-lider-si-la-aparare-statistica-golurilor-la-finalul-sezonului-regular-19223517

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-ilie-oana-va-avea-o-noua-instalatiei-de-nocturna-una-performanta-adaptata-noilor-tehnologii-led-arena-certificata-pentru-urmatorii-doi-ani-19223474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/avancronica-play-off-ului-ligii-2-facuta-de-frf-petrolul-e-vazuta-drept-favorita-sa-obtina-trofeul-de-campioana-despre-steaua-crede-ca-va-incurca-mult-calculele-echipelor-cu-drept-de-promovare-cum-19223430

Marius ANGHEL 18 Mar. 2022, 18:14 Liga 2
Pe aceeași temă