Poli Iași are un sponsor nou, o casă de pariuri! Briaur: ”Este un partener de încredere, care va avea o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse”

Narcis POHOAȚĂ 29 Oct. 2021, 19:01 Liga 2
Poli Iași are un sponsor nou, o casă de pariuri! Briaur: ”Este un partener de încredere, care va avea o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse”

Clubul Politehnica Iași a anunțat, vineri, încheierea unui parteneriat cu compania de betting Mozzart Bet, acord ce se întinde pe durata a două sezoane.

”Este un moment foarte important pentru clubul nostru și apreciez faptul că un partener de top ni se alătură într-o colaborare pentru performanță. Obiectivul comun este clar: Iașiul să revină cât mai repede în Liga I! Am ales Mozzart Bet ghidați de dorința continuă de autodepășire a performanțelor obținute. Este un partener de încredere care va avea o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse pentru acest sezon competițional. Devii mai bun doar asociindu-te cu cei mai buni!”, a declarat managerul executiv al Politehnicii Iași, Florin Briaur.

Dejan Vukosavljevic: ”Un oraș atât de mare și de important ca Iașul are nevoie de performanță și pe plan sportiv!”

La rândul său, managerul noului partener al clubului Poli Iași a declarat că obiectivul este revenirea echipei în Liga 1. ”Ne bucurăm că am reușit să semnăm acest contract. Poli Iași este o echipă de tradiție, cea mai importantă din Moldova, care trebuie să revină în elita fotbalului românesc. Un oraș atât de mare și de important ca Iașul are nevoie de performanță și pe plan sportiv! Sper ca împreună cu ceilalți parteneri și Consiliul Local să o obținem!”, a declarat, citat de site-ul clubului ieșean, Dejan Vukosavljevic, country manager Mozzart Bet România, companie care sponsorizează echipa națională de fotbal a Serbiei, echipele sârbe Partizan și Steaua Roșie Belgrad, dar și formațiile Campionii FC Argeș și FC Voluntari, din Liga 1.

40.000 de euro pe an și bonusuri de la Mozzart?

După Consiliul Local al Municipiului Iași, Mozzart Bet devine al doilea susținător al clubului, unele surse spunând că ar fi vorba de 40.000 de euro anual. În afară de acești bani din contract, compania de betting va oferi bonusuri de performanță și prime de victorie echipei antrenate de Costel Enache.

În sezoanele trecute de Liga 1, Poli Iași a avut ca partener o altă companie de betting, Superbet.

Înaintea desfășurării etapei a 12-a, Poli Iași ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 2, cu 12 puncte, iar Dacia Unirea Brăila, adversarul ei de sâmbătă, de la ora 11:00, se află pe ultima poziție, a 20-a, cu 2 puncte. Meciul are loc la Însurăței și ar putea fi ultimul pe banca echipei pentru antrenorul care pierde, Costel Enache, respectiv Florentin Petre.

Narcis POHOAȚĂ 29 Oct. 2021, 19:01 Liga 2
Pe aceeași temă