Petrolul, galop de sănătate într-un nou amical disputat înainte de meciul cu FC Buzău. Jocul s-a desfășurat pe durata a trei reprize

Marius ANGHEL 02 Mar. 2022, 19:35 Liga 2

Nicolae Constantin își ține jucătorii ”în priză” înaintea meciului din etapa a 18-a a Ligii 2. Între partidele oficiale cu Poli Timișoara, desfășurată joia trecută și încheiată după doar 37 de minute, și cu FC Buzău, stabilită sâmbătă, Petrolul a disputat două jocuri amicale.

Dacă sâmbăta trecută, Petrolul a întâlnit la Ariceștii Rahtivani echipa din Liga 3 CSO Plopeni, pe care a învins-o cu 5-0 utilizând restul fotbaliștilor care n-au evoluat joi la Timișoara, astăzi, trupa din Ploiești a trecut cu 7-0 de Dunărea Turris Turnu Măgurele, o formație din Liga a 4-a Teleorman.

Petrolul, amical cu trei reprize cu Dunărea Turris Turnu Măgurele

Partida cu echipa lider din Seria a 2-a a Ligii a 4-a Teleorman, înființată în vară, după dispariția divizionarei secunde Turris Oltul Turnu Măgure, și antrenată de fostul rapidist Costin Lazăr s-a desfășurat pe terenul sintetic de la Câmpina.

Jocul s-a desfășurat pe durata a trei reprize de câte 35 de minute și s-a terminat cu victoria Petrolului cu 7-0, cu goluri marcate de Marius Cioiu, Cătălin Tolea, Sory Diarra, Senad Jarovic (două), Cosmin Tucaliuc și Alexandru Saim Tudor.

Petrolul spune că pentru stafful lui Nae Constantin acest meci a fost ”un bun prilej de a rula cât mai mulți jucători”, fiind considerat o ultimă repetiție înainte de primul meci al anului pe care îl vor disputa pe ”Ilie Oană”, cu FC Buzău.

Petrolul, prima repriză: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, V. Lică, Al. Sabău, Țicu – Cebotaru, Prejmerean – Mih. Constantinescu, Cioiu, Dr. Gheorghe – M. Coman
Petrolul, a doua repriză: Moroz – Alb. Olaru, Vrhovac, Horj, Velisar – Tucaliuc, M. Chindriș – Tolea, Dav. Ilie, Măzărache – D. Diarra
Petrolul, a treia repriză: Moroz – Pashov, Meijers, Huja, Duță – Tucaliuc, M. Chindris – M. Bratu, Boțogan, Saim Tudor – Jarovic

Petrolul, meci cu FC Buzău la prima apariție pe ”Ilie Oană” în 2022

Cu 45 de puncte, Petrolul e pe locul 1 în Liga 2 după 17 etape, având șapte puncte peste FC Hermannstadt (locul 2, 38 puncte) și nouă față de ”U” Cluj (locul 3, 36 puncte), echipe calificate și ele matematic în play-off.

Din sezonul regular mai sunt două etape de disputat, iar Petrolul mai are meciuri cu FC Buzău (acasă) și Unirea Constanța (deplasare).

Cu FC Buzău se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, pe ”Ilie Oană”, formația lui Cristian Pustai situându-se pe locul 5, cu 31 de puncte și jucându-și o carte importantă pentru rămânerea în cărțile pentru calificarea în play-off.

Clubul ploieștean își cheamă suporterii la stadion într-un număr cât mai mare, pentru a-i susține pe jucătorii lui Nae Constantin și în acest meci important. Ieri, de 1 martie, jucătorii au fost în mall-urile din Ploiești pentru a oferi flori doamnelor și domnișoarelor, dar au și împărțit bilete la meci.

”Va fi, astfel, debutul „lupilor” pe „Ilie Oană” în 2022 și vă așteptăm să ne fiți alături în număr cât mai mare pe stadion. Biletele pot fi procurate on-line, accesând www.entertix.ro (aici), iar joi (orele 09.00-17.00), vineri (orele 09.00-17.00) și sâmbătă (orele 09.00-17.30) vor fi disponibile și la casa stadionului. De menționat faptul că în ziua jocului, de la ora 15.30, la stadionul „Ilie Oană” vor putea fi efectuate teste rapide Antigen, prețul unuia fiind de 25 de lei”, își informează Petrolul suporterii.

Foto: Cristi Stavri / Sport Pictures

Marius ANGHEL 02 Mar. 2022, 19:35 Liga 2
Pe aceeași temă