Liga 1 poate să mai aștepte. Costin Lazăr a refuzat oferta din prima divizie pentru proiectul de la Dunărea Turris Turnu Măgurele, din Liga 4

Andrei PASCU 16 Dec. 2021, 11:46 Liga 4
Liga 1 poate să mai aștepte. Costin Lazăr a refuzat oferta din prima divizie pentru proiectul de la Dunărea Turris Turnu Măgurele, din Liga 4

Costin Lazăr se află la prima experiență de antrenor principal, la Dunărea Turris Turnu Măgurele (Liga 4 Teleorman). A reușit să facă o echipă solidă, iar acum o poate promova în Liga 3 la finalul campionatului. Fostul fotbalist al Rapidului (40 de ani) are victorii pe linie în turul campionatului.

Costin Lazăr a declinat propunerea Academicii Clinceni 

Dunărea Turris Turnu Măgurele are opt victorii în primele opt meciuri, iar după ultima partidă din acest an Costin Lazăr a fost ofertat de Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1. Potrivit Teleorman Sport, propunerea pentru Lazăr a venit în urma demiterii lui Ionuț Chirilă, dar a spus pas. În cele din urmă, ilfovenii au mers pe varianta Adrian Falub.

În trecut, într-un dialog cu Liga2.ro din august 2020, Costin Lazăr își spunea planurile de viitor. La acel moment, se despărțea de Mostiștea Ulmu, unde era antrenor secund la echipa mare și coordona o echipă de copii și juniori.

O să merg undeva unde mă voi înțelege cu oamenii. Vreau să o iau de jos și am demonstrat că asta vreau, să trec toate etapele. Am luat o grupă de juniori, am fost și antrenor secund și jucător la echipa mare. Eu zic că e drumul cel bun, iar pentru mine, cel mai important e să parcurg toate etapele. Aș dori să merg în Liga 2, dar voi vedea dacă se ivește ocazia”, spunea Lazăr după despărțirea de Mostiștea Ulmu.

Ulterior declarațiilor sale, chiar în aprilie acest an, Lazăr a fost dorit de două echipe din Liga 2, Metaloglobus și fosta Farul, dar nu s-a ajuns la un acord.

Dunărea Turris Turnu Măgurele, șanse foarte mari la promovarea în Liga 3 

La finalul turului Ligii 4 Teleorman, Dunărea Turris Turnu Măgurele este pe locul 1 în Seria 1, cu 24 de puncte. E urmată de Voința Saelele, 19 puncte, și Astra Plosca, 16 puncte. În Seria 2 a Ligii 4 Teleorman, lider este Rapid Buzescu, 21 de puncte în opt meciuri.

 

Andrei PASCU 16 Dec. 2021, 11:46 Liga 4
Pe aceeași temă