Petrolul amână intrarea în vacanță și continuă antrenamentele. Va disputa și două meciuri amicale, cu echipe din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 11 May. 2021, 14:00 Liga 2
Petrolul amână intrarea în vacanță și continuă antrenamentele. Va disputa și două meciuri amicale, cu echipe din Liga 3

Petrolul a terminat, la fel ca toate echipele din play-out-ul Ligii 2 de altfel, cu excepția formațiilor care vor juca barajul de menținere, Fotbal Comuna Recea și Unirea Slobozia, evoluțiile din acest sezon. Cu toate acestea, ploieștenii nu au intrat în vacanță. Antrenamentele contiuă și au fost programate meciuri amicale.

Petrolul va disputa două meciuri amicale, cu Hușana Huși și Metalul Buzău 

Petrolul a programat două partide de verificare, contra unor echipe de Liga 3. Miercuri va evolua contra Huşana Huşi (locul 5 în Seria 1), iar vineri împotriva celor de la Metalul Buzău (locul 4 în Seria 4). În aceste teste, potrivit informațiilor ofertie de ”lupii galbeni”, vor fi testați și câțiva tineri care au fost împrumutați în această stagiune pe la diverse echipe.

Petrolul nu precizează când vor intra fotbaliștii în vacanță, dacă antrenamentele vor continua și săptămâna următoare.

Deși, sâmbătă, au susținut ultimul meci oficial al sezonului, petroliștii nu au intrat în vacanță, rămânând să se antreneze și în perioada următoare. Iar săptămana aceasta vor avea programate două meciuri de verificare, ambele în compania unor formații de eșalon trei, care, la rândul lor, au încheiat campionatul.

Astfel, miercuri, de la ora 11.00, „lupii” vor primi vizita lui ACS Husana Huși, formație care a încheiat pe locul cinci în Seria 1, iar vineri o vor întâlni pe Metalul Buzău, poziția a patra în Seria 4 a ultimei stagiuni din Liga 3.

În cele două meciuri, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” va avea posibilitatea să vadă la lucru mai mulți jucători proveniți din propria pepinieră, care activează la echipele de juniori sau au fost împrumutați, în campionatul recent încheiat, la alte echipe, precum portarul Alexandru Radu (CSO Plopeni), mijlocașul Rareș Simionescu (CSO Plopeni) sau fundașul stânga Aris Oprea (CSO Blejoi). De altfel, cei trei s-au și prezentat, de astăzi, la antrenamentele formației noastre, la care au mai participat și juniorii Andrei Jercălău, Alin Boțogan, Cristian Licsandru și Petru Marinache, ultimii intrați, deja, de ceva vreme în anturajul primei echipe”, se precizează în comunicatul emis de site-ul oficial al clubului, FC Petrolul.

Petrolul a finalizat sezonul pe locul 1 în Grupa B din play-out 

Petrolul a terminat pe primul loc Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 42 de puncte. A avut un avans de un punct peste următoarea clasată, Viitorul Pandurii, și șapte peste locul 3, SCM Gloria Buzău. Totuși, în grupa de retrogradare Petrolul nu a mers prea bine.

În cele șase meciuri a adunat doar trei victorii (1-0 cu CSM Reșița, 3-1 cu Viitorul Pandurii și 2-0 cu Aerostar Bacău), două egaluri (1-1 cu SCM Gloria Buzău, 1-1 cu Unirea Slobozia) și un eșec (0-1 cu Concordia Chiajna).

Clasamentul final al Grupei B a play-out-ului Ligii 2:

1. Petrolul Ploieşti 6 3 2 1 8-4 42 puncte
2. Viitorul Pandurii Târgu Jiu 6 3 0 3 15-14 41
3. SCM Gloria Buzău 6 2 3 1 9-7 35
4. Concordia Chiajna 6 3 1 2 8-6 34
5. Unirea Slobozia 6 2 4 0 8-5 29
6. CSM Reșița 6 2 1 3 8-7 26
7. Aerostar Bacău 6 0 1 5 4-17 11

Foto: FC Petrolul Ploiesti

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-pe-care-u-cluj-doreste-sa-l-aduca-dupa-despartirea-de-costel-enache-sepcile-rosii-vor-sa-dea-o-lovitura-de-imagine-exclusiv-19184086

https://liga2.prosport.ro/seria-1/avertisment-pentru-rapid-din-partea-lui-marius-sumudica-daca-te-bat-jucatorii-de-la-calarasi-care-saracii-nu-si-au-mai-luat-banii-de-sapte-luni-va-dati-seama-schimbarile-suger-19184054

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-fabian-palarie-plecata-in-fata-jucatorilor-de-la-recea-am-facut-un-meci-memorabil-la-cluj-rugamintea-antrenorului-fata-de-conduce-chiar-inaintea-barajulu-19184048

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 May. 2021, 14:00 Liga 2
Pe aceeași temă