Petrolul a luat decizia finală în cazul lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă cu fotbalistul fotografiat în casa de pariuri

Andrei PASCU 01 Mar. 2021, 19:47 Liga 2
Petrolul a luat decizia finală în cazul lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă cu fotbalistul fotografiat în casa de pariuri

Petrolul a luat o decizie în cazul lui Mihai Constantinescu, fotbalistul fotografiat într-o casă de pariuri, cu banii în mână la ghișeu. Ploieștenii au finalizat ancheta internă, iar președintele Costel Lazăr a precizat, chiar la finalul meciului cu Pandurii (scor 4-0), din etapa a 17-a, decizia.

Mihai Constantinescu a fost găsit nevinovat, dar se va alege cu sancțiune din partea Petrolului 

Conducerea Petrolului a hotărât să nu îl sancționeze drastic pe fotbalist, pentru că în urma probelor strânse s-a dovedit că acesta nu a jucat la pariuri sportive, ci a jucat la jocurile electronice din incinta casei de pariuri. Cu toate acestea, Mihai Constantinescu va primi o sancțiune din partea clubului, potrivit președintelui, cel mai probabil o amendă.

Nu riscă absolut nimic, Constantinescu a intrat în acea casă de pariuri să joace la aparate, la jocuri mecanice. Nu a pariat. Sigur că va primi o sancțiune din partea clubului să nu se mai întâmple, dar nu trebuie să îl împușcăm acum pentru un lucru pe care nu l-a făcut. Sigur, nu avea ce să caute acolo, dar nu a intrat să joace la pariuri. Avem confirmările că nu s-a întâmplat acest lucru”, a spus Costel Lazăr după partida cu Pandurii, de la Târgu Jiu.

Viorel Moldovan îi oferă credit lui Mihai Constantinescu: ”E un băiat educat” 

Chiar și antrenorul Viorel Moldovan a vorbit despre situația jucătorului de 18 ani și a declarat la rândul său că acesta nu a jucat la pariuri sportive. A punctat că echipa, tot lotul de jucători, stafful și conducerea sunt alături de el și au încredere că nu a încălcat anumite norme din cadrul clubului și nu numai.

Am mare încredere în Costică, practic a intrat într-o altercație fără să își dea seama, practic a fost provocat. Oricum, nu vreau să dezvolt prea mult subiectul. Clubul se ocupă și vom prezenta probele cu privire la ce a făcut el în interiorul acelei case de pariuri.

Eu știu că nu a jucat la pariuri și sunt alături de el. Grupul e alături de Constantinescu. Îl susținem, e un băiat educat, un băiat de calitate și trebuie să fim lângă el”, sunt vorbele lui Viorel Moldovan, cu privire la situația lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu, titular în meciurile Petrolului după cazul ”casa de pariuri” 

Petrolul i-a dat încredere tânărului și asta pentru că a fost trimis pe teren în ambele meciuri de după episodul de la casa de pariuri, în care a și fost bătut de mai mulți indivizi. El a fost titular și în meciul cu Metaloglobus, dar și în cel cu Pandurii.

În momentul conflictului în care Constantinescu s-a ales cu mai multe lovituri, la fața locului se mai aflau alți doi jucători ai Petrolului, Mario Bratu (18 ani) și Cristian Licsandru (17 ani). Cei doi au fugit însă când a început cearta.

Foro: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

Video: FC Petrolul Official 

 

 

 

Andrei PASCU 01 Mar. 2021, 19:47 Liga 2
Pe aceeași temă