Fotografia care a declanșat scandalul și apoi bătaia! Modul în care a fost surprins jucătorul Petrolului în casa de pariuri și ce susține Mihai Constantinescu

Marius ANGHEL 26 Feb. 2021, 18:02 Liga 2
Fotografia care a declanșat scandalul și apoi bătaia! Modul în care a fost surprins jucătorul Petrolului în casa de pariuri și ce susține Mihai Constantinescu

Apar noi informații despre jucătorul Petrolului care în weekendul trecut a fost implicat într-un scandal, în urma căreia s-a ales cu arcada spartă și ochiul drept tumefiat. O fotografie cu Mihai Constantinescu (18 ani) într-o casă de pariuri, în care are bani în mână, imediat după ce pleacă de la casierie, este ultima noutate în cazul tânărului jucător de fotbal care până acum părea o victimă nevinovată.

E chiar fotografia din cauza căreia a început scandalul între Mihai Constantinescu și un tânăr de 15 ani din același cartier cu jucătorul, 9 Mai, cel care l-a surprins pe petrolist într-o locație în care nu ar fi trebuit să se afle niciodată, ținând cont de statutul său. Remarcând că a fost fotografiat în casa de pariuri, jucătorul a început cearta cu băiatul care avea să ceară sprijin prietenilor, să-l primească imediat, iar afară să se iște bătaia.

  • Poliția a fost cea care a anunțat prima că incidentul a avut loc în fața casei de pariuri, după ce cearta pornise în interiorul ei, asta după ce tatăl jucătorului a spus că evenimentul a avut loc în spatele unui supermarket, iar antrenorul Viorel Moldovan și președintele Costel Lazăr n-au precizat nimic despre locația unde s-a produs bătaia.

Mihai Constantinescu, fotografiat, cu bani în mână, într-o casă de pariuri

Potrivit informațiilor Liga2.ro, Mihai Constantinescu ar fi comunicat în fața conducătorilor clubului Petrolul, în ”ancheta internă făcută în regim de urgență”, că se afla în casa de pariuri pentru a juca la aparate de noroc, cunoscutele păcănele, unde, de altfel, ar fi câștigat suma de 300 de lei, banii cu care apare în mână în momentul în care a fost fotografiat.

Acesta susține că nu juca la pariuri, însă prezența sa într-un astfel de loc e inacceptabilă pentru un sportiv, unul care visează la performanță.

E de precizat că la fața locului s-au aflat alți doi tineri jucători, Mario Bratu (18 ani) și Cristian Licsandru (17 ani), care au fugit în momentul în care a început cearta.

În ”ancheta internă demarată în regim de urgență” de Petrolul, cei trei jucători au spus membrilor comisiei că ”nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv”. Totodată, clubul a anunțat că așteaptă finalizarea anchetei și că ”reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm și consecvent al principiilor eticii sportive”.

Constantinescu și Bratu, jucători care fac parte din lotul primei echipe, au primit acceptul să-și reia antrenamentele alături de lotul pregătit de Viorel Moldovan.

În etapa a 18-a a Ligii 2, Petrolul joacă duminică, de la ora 13:45, la Târgu Jiu, cu Pandurii, ultima clasată.

Mihai Constantinescu este unul dintre cei mai buni jucători ”under” pe care îi are Petrolul în acest sezon, iar în acest campionat are 11 meciuri disputate în Liga 2 și trei în Cupa României, fără să înscrie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-reactioneaza-dupa-comunicatul-politiei-despre-incidentul-in-care-unul-dintre-jucatorii-ei-a-fost-agresat-in-fata-unei-case-de-pariuri-clubul-ploiestean-a-pornit-o-ancheta-interna-in-regim-de-19171261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/politia-da-amanunte-dupa-agresiunea-suferita-de-jucatorul-petrolului-mihai-constantinescu-se-afla-in-fata-unei-case-de-pariuri-sportive-iar-conflictul-verbal-a-inceput-in-incinta-ei-19171164

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-constantinescu-bandajat-si-cu-ochiul-vanat-dar-titular-pentru-petrolul-cu-metaloglobus-viorel-moldovan-a-vorbit-despre-jucatorul-sau-care-a-luat-bataie-pe-strada-glumeam-cu-el-ce-n-19171071

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unul-dintre-cei-mai-buni-jucatori-under-ai-petrolului-atacat-pe-strada-de-10-12-insi-a-ajuns-la-spital-dupa-bataia-primita-era-grup-organizat-sa-nu-fi-19170933

Marius ANGHEL 26 Feb. 2021, 18:02 Liga 2
Pe aceeași temă