Petrolul a încheiat prima săptămână de antrenamente cu un amical în familie. Jucătorii utilizați, marcatorii și anunțul clubului despre accidentarea lui Marius Coman

Marius ANGHEL 20 Jun. 2021, 15:26 Liga 2

Petrolul a organizat în ultima zi a primei săptămâni de pregătire a noului sezon de Liga 2, ediția 2021/2022, un meci amical între componenții lotului pe care se bazează în acest moment antrenorul Nicolae Constantin.

Printre aceștia nu s-a aflat și noua achiziție Marius Coman, atacant care s-a accidentat ieri la antrenament și va rata nu numai pregătirea de vară, ci și startul noului sezon.

Măzărache și Constantinescu, marcatori pentru ”galbeni”, învingători în amicalul în familie cu ”albaștrii”

Meciul amical în familie a avut loc la Brazi, iar Nae Constantin a putut face o primă evaluare a elevilor săi, după ce i-a împărțit în două echipe, ”galbenii” și ”albaștrii”, rulând, practic, toți jucătorii valizi, pe parcursul a două reprize de câte 45 de minute, informează site-ul oficial al Petrolului.

Jucătorii îmbrăcați în galben au câștigat cu 2-1, toate golurile fiind înscrise după pauză, de către Simon Măzărache, Mihai Constantinescu, respectiv Serge Ekollo.

”Galbenii”: Avram (Jercălău) – Niță (Rusu), Meijers (Nicolae), Huja, Țicu – Constantinescu, Olaru, R. Moise, Nițescu – D. Ilie (Iovu), Măzărache
”Albaștrii”: Cebotari (Al. Radu) – Pîrvulescu (Dunca), Lică, Manolache, Oprea – Cebotaru, Licsandru – Bratu, Boțogan (Ekollo), Saim Tudor (Mănăilă) – Diarra

Petrolul va continua să se antreneze la Ploiești pe parcursul săptămânii viitoare, alternând zilele cu una sau două ședințe de pregătire, pentru ca vineri să dispute și primul joc amical al acestei perioade, în compania formației de eșalon județean Tricolorul Breaza.

Emblema Petrolului de pe echipament a fost acoperită până când situația mărcilor va fi stabilită. Primăria organizează licitație pentru vânzarea licenței pentru următorii doi ani. Actuala echipă a deținut dreptul de a folosi mărcile în ultimii patru ani.

Marius Coman ”a suferit o auto-accidentare gravă” anunță Petrolul

Nu a fost utilizat noua achiziție Marius Coman, golgheterul sezonului trecut al Ligii 2, fost la Fotbal Comuna Recea. Acesta s-a accidentat grav la șoldul piciorului stâng, ieri, la antrenament, iar acum este internat. Va trebui să aibă un repaus total de trei săptămâni, iar revenirea sa pe teren se va produce la sfârșitul lunii septembrie, speră jucătorul.

”Multă sănătate, Marius Coman!

Antrenamentul de sâmbătă a fost unul cu mult ghinion pentru unul dintre jucătorii sosiți în această vară la Ploiești. Atacantul Marius Coman a suferit o auto-accidentare gravă, fiind transportat de urgență la spital, iar, după primele investigații, verdictul a fost acela al unei luxații de șold la piciorul stâng. Situație ce impune și spitalizarea pentru câteva zile, pentru ca zona afectată să poată fi tratată.

Multă sănătate, Marius, și o revenire cât mai rapidă!”, a comunicat Petrolul situația lui Marius Coman.

Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 20 Jun. 2021, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă