Pe patru, Farul se gândește doar la victorii cu CF Brăila și Dinamo II

Publicat: 11 Oct. 2011, 12:06 Actualizat: 11 Oct. 2011, 12:07 Liga 2
Pe patru, Farul se gândește doar la victorii  cu CF Brăila și Dinamo II

Ajunsă pe locul patru în clasamentul Ligii a II-a, FC Farul are acum în față două meciuri în deplasare, cu CF Brăila și Dinamo II București, din care speră să se întoarcă măcar cu patru puncte.

Plini de optimism după rezultatele foarte bune din ultimul timp, dar și conștienți de faptul că adversarii sunt de bătut, fotbaliștii lui Marian Pană sunt convinși că pot tranșa în favoarea lor ambele întâlniri. Cu 13 puncte în visteria proprie, FC Farul se află într-o situație pe care probabil că puțini o anticipau.

În primele etape, în ciuda determinării manifestate, „marinarii” nu reușiseră să-și convingă susținătorii că vor putea realiza lucruri deosebite în acest sezon. Din fericire, aceste temeri s-au infirmat, echipa având o evoluție remarcabilă în ultimele cinci partide, în care a contabilizat trei victorii și două rezultate de egalitate.

Atacantul Adrian Pătulea, a declarat, ieri, că „marinarii” au șanse mari să câștige partidele din deplasare cu CF Brăila și Dinamo II. „Întâlnim două echipe care nu au obiective mărețe pentru acest sezon și cred că este la îndemâna noastră să câștigăm ambele meciuri. Suntem pe un drum favorabil și trebuie să o ținem tot așa. Suporterii noștri au mare încredere în noi și nu trebuie să îi dezamăgim. Personal, îmi doresc să evoluez cât mai bine și să-mi ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Pentru mine nu este important să marchez, ci, prin jocul meu, să contribui la cât mai multe rezultate deosebite în contul Farului”, a spus Pătulea.

„Când echipa merge, toată lumea e mulțumită!”

Antrenorul secund al Farului, Ion Barbu, a declarat, tot ieri, că după cele cinci rezultate pozitive consecutive, starea de spirit din cadrul clubului este foarte bună.

„Pot spune acum că suntem cu toții fericiți. Când echipa merge, toată lumea este mulțumită! Băieții au muncit mult în ultima vreme la antrenamente, iar pe teren, rezultatele s-au văzut. Urmează două deplasări, la Brăila și la București, cu Dinamo II, din care sperăm să obținem cel puțin patru puncte. Sunt încrezător. După părerea mea, ne putem întoarce chiar cu șase puncte. Trebuie să profităm de această perioadă favorabilă nouă”, a spus Barbu.

Sursa: Cuget Liber

Publicat: 11 Oct. 2011, 12:06 Actualizat: 11 Oct. 2011, 12:07 Liga 2
Pe aceeași temă