Paul Chiorean, legitimat de urgență la Poli Iași

Narcis POHOAȚĂ 30 Sep. 2021, 15:48 Liga 2
Paul Chiorean, legitimat de urgență la Poli Iași

Mijlocașul Paul Andrei Chiorean (24 de ani) a debutat marți la Politehnica Iași, în meciul din deplasare cu Dunărea Călărași (scor 3-2), la doar o zi după ce a fost legitimat la clubul din Copou.

Venit în probe la Poli la sfârșitul săptămânii trecute, Chiorean (foto, în duel cu Alexandru Tudorie), ultima dată la Viitorul Pandurii, a semnat un contract până în iarnă cu gruparea ieșeană, urmând ca angajamentul să-i fie prelungit doar dacă va corespunde în următoarea perioadă.

Legitimat de urgență după accidentările lui Mihalache și Pușcaș

Oficialii ieșeni au luat decizia de a-l legitima pe repede înainte pe Chiorean mai mult forțați de accidentările din ultimele zile ale unor jucători importanți din linia medială. Ovidiu Mihalache și Cristian Pușcaș, doi dintre închizătorii cu experiență ai echipei, nu au făcut deplasarea la Călărași, astfel că antrenorul Costel Enache a fost nevoit să-l înregimenteze de urgență pe Paul Chiorean chiar înaintea partidei.

Abia legitimat la Poli, Chiorean a debutat marți, în meciul cu Dunărea Călărași, fiind introdus pe teren de antrenorul Costel Enache în minutul 82, în locul brazilianului Jean Deretti.

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a jucat în ultimii doi ani la Viitorul Pandurii Târgu Jiu și a mers liber de contract la Poli Iași.

Jucătorul originar din Bistrița a evoluat pentru trupa gorjeană în 17 meciuri în sezonul 2019/2020, iar în campionatul 2020/2021 a avut 18 prezențe. Nu a înscris niciun gol. În cariera sa a mai activat în Liga 2 la Luceafărul Oradea.

Mihalache și Pușcaș nu joacă nici cu Metaloglobus

Absenți în meciul de marți, cu Dunărea, mijlocașii la închidere Ovidiu Mihalache și Cristian Pușcaș nu vor juca nici sâmbătă, 2 octombrie, în partida de pe teren propriu contra celor de la Metaloglobus București.

Mihalache a suferit o întindere înaintea partidei de la Călărași, în timp ce Pușcaș nu s-a refăcut complet după o răceală puternică și are încă nevoie de tratament.

Ambii jucători de bază ai Iașiului vor reveni pe teren după pauza competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale. În partida de sâmbătă vor sta și Stoenac și Pop, tot din motive medicale. În schimb, ar putea reveni în primul 11 Alexandru Stan, absent și el în meciul de marți.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/liga-2-si-liga-3-trimit-din-nou-jucatori-la-actiunile-nationalelor-u20-si-u21-bogdan-lobont-apeleaza-la-sase-fobalisti-din-divizia-a-doua-si-unul-din-divizia-a-treia-florin-bratu-a-trecut-pe-lista-d-19203421

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionatul-ligii-2-se-intrerupe-din-nou-acum-dupa-etapa-9-concordia-si-fc-hermannstadt-pot-urca-pe-rand-pe-locul-1-liderul-petrolul-urmand-sa-joace-in-incheierea-rundei-programul-si-partidele-tel-19203379

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-poli-iasi-se-joaca-de-la-ora-1700-si-incheie-etapa-a-8-a-a-ligii-2-19203247

https://liga2.prosport.ro/seria-1/20-de-fotbalisti-din-ligile-inferioare-convocati-la-nationalele-romaniei-u18-si-u19-surpriza-vine-de-la-unirea-constanta-care-da-cinci-jucatori-19203340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/motive-de-ingrijorare-pentru-costel-enache-defensiva-politehnicii-iasi-a-dat-din-nou-rateuri-la-calarasi-la-fel-cum-s-a-intamplat-si-in-cupa-la-baia-mare-19203325

Narcis POHOAȚĂ 30 Sep. 2021, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă