Rapid s-a reorientat după anularea amicalului cu CSM Slatina. Adrian Iencsi a organizat o partidă școală și a testat trei din ultimele achiziții | FOTO

Andrei PASCU 22 Aug. 2020, 20:09 Liga 2

Rapid trebuia să joace sâmbătă al doilea amical al verii, cu CSM Slatina, dar acesta a fost anulat. Din câte se pare, partida nu s-a mai disputat din cauza faptului că oltenii nu au mai putut ajunge la meci. Rapidiștii s-au reorientat repede și au organizat un joc școală, în care au fost utilizați aproape toți jucătorii transferați, Cătălin Țîră, Mircea Leasă și Alin Fică. Daniel Benzar nu s-a regăsit în una din echipele formate de Adrian Iencsi și s-a pregătit separat cu preparatorul fizic.

Rapid a organizat un singur amical, cu Academica Clinceni 

Rapid ar putea începe noul sezon de Liga 2 cu disputarea unei singure partide amicale. Giuleștenii nu mai au programat, până acum, alta, iar cum debutul în campionat va avea loc săptămâna următoare, Adrian Iencsi ar putea debuta ca antrenor al Rapidului într-un meci oficial, cu un singur test în spate. Rapid a jucat pe 16 august singura partidă de verificare, cu Academica Clinceni, pe care a terminat-o la egalitate, 0-0.

Cătălin Țîră, Mircea Leasă și Alin Fică au jucat pentru prima dată în tricoul Rapidului, într-un joc-școală, disputat astăzi în Regie.

Daniel Benzar s-a antrenanat separat, alături de noul preparator fizic, Vlad Țăran.

Rapid ar fi trebuit să joacă un meci amical cu CSM Slatina, însă oaspeții au anunțat că nu mai pot ajunge la meci.

Noul sezon de Liga 2 va începe în weekendul viitor, iar luni urmează să aflăm pe cine va întâlni Rapid în prima etapă”, precizează FC Rapid 1923.

Adrian Iencsi mai voia cel puțin două amicale până la primul meci oficial 

Adrian Iencsi a vorbit după meciul cu Academica Clinceni despre posibilitatea ca Rapid să mai joace două amicale. Pe lângă cel de sâmbătă pe care trebuia să îl joace împotriva echipei CSM Slatina, antrenorul mai avea în plan să dispute unul înainte, miercuri 19 august, dar nu s-a concretizat nimic.

”Aș vrea să mai iau un joc amical miercuri. Sâmbăta următoare avem un joc cu Slatina și sper să fie aici la București. Avem mult de muncit, dar avem puțin noroc pentru că s-a decalat cu cinci zile startul campionatului. Cred că e bine pentru toată lumea. Pentru mine e important ca băieții să fie bine și să înțeleagă tot ce le transmit”, spunea Adrian Iencsi la momentul respectiv.

Foto: FC Rapid 1923

 

 

 

Andrei PASCU 22 Aug. 2020, 20:09 Liga 2
Pe aceeași temă