VIDEO | Rapid a câștigat la scor primul meci din 2021, amicalul cu AFC Odorheiu Secuiesc. Nicolae Grigore, mulțumit: ”A fost un antrenament bun”

Andrei PASCU 16 Jan. 2021, 18:11 Liga 2

Rapid a început anul cu dreptul și a câștigat primul meci amical al iernii, după reluarea pregătirilor. Giuleștenii s-au impus în confruntarea cu AFC Odorheiu Secuiesc, din Liga  3, cu 4-1. La pauză, Rapid conducea cu 1-0.

Cel care a deschis drumul Rapidului către victorie a fost Rareș Ilie, minutul 7. Atacurile echipei lui Nicolae Grigore au continuat, dar abia după pauză a reușit să marcheze. Antonio Sefer, minutul 70, a dus scorul la 2-0. AFC Odorheiu Secuiesc a revenit apoi în joc, prin Norbi, minutul 78, dar tot Rapid a închis tabela, cu două reușite.

Rapid a câștigat cu 4-1, Nicolae Grigore, mulțumit: ”A fost un antrenament bun” 

Adrian Bălan a dus scorul la 4-1, prin golurile reușite în minutele 81 și 89 și a adus prima victorie a Rapidului în 2021. La finalul partidei, antrenorul Nicolae Grigore a vorbit pe seama ei, dar și despre cum a evoluat prima parte a pregătirilor, după ce și-a rechemat jucătorii la antrenamente.

”A fost un antrenament bun, le-am spus și băieților în vestiar. S-au implicat bine, au alergat, au reușit să pună în mare parte tot ce am lucrat la antrenamente, dar suntem conștienți de faptul că mai avem mult de muncă, suntem abia după prima săptămână. Nu am avut însă săptămână completă, pentru că am avut probleme cu terenul, cu zăpada, dar pot să spun că sunt mulțumit pentru ce am văzut la băieți astăzi după prima săptămână.

Nu a fost neapărat ceva peste așteptări, pentru că știu ce jucători sunt aici, sunt jucători care înțeleg repede și pot pune în practică. Dar avem de muncă în această perioadă.

Nu cred că vor mai veni jucători, pentru că asta mi-am dorit. Să avem toți jucătorii maxim în prima săptămână de pregătire, să avem lotul stabil, pentru că sunt jucători mulți. Integrarea celor care au venit nu va fi ușoară, vrem ca la începutul campionatului să fim cu totul puși la punct, cu ei integrați în cadrul lotului.

Știam că această perioadă de pregătire va fi una grea pentru toată lumea, pentru că echipele nu pot pleca în pregătire, dar încercăm să ne adaptăm. Putem să ne organizăm cât mai bine și așa”, a declarat Nicolae Grigore, la finalul partidei.

  • Rapid în prima repriză: Moldovan – Voicu, Ignat, Zunic, Florică, Barbu, Jorza, Drăghiceanu, Ursu, Ernest, Ilie
    Rapid în repriza a doua: Meares – Leasă, Catrici, Nastos, Goge, Pănoiu, Lazăr, Fică, Sefer, Ioniță, Bălan
  • AFC Odorheiu Secuiesc în prima repriză: Moroz, Marucza, Berkeczi, Stoian, Negotei, Tankó, Ţepe ş, Csala, Vékás, Szfárli, Turcu
    AFC Odorheiu Secuiesc în repriza a doua: Bordás, Partene, Mitra, Rácz, Simó, János, oven, Bálint, Barta, Szőcs, Hodgyai

Rapid are următorul amical cu Progresul Spartac

Rapid va disputa cel puțin șase jocuri amicale, primii trei adversari fiind deja stabilți: după AFC Odorheiu Secuiesc (4-1), urmează Progresul Spartac (23 ianuarie) și Universitatea Cluj (27 ianuarie).

Primul meci oficial al Rapidului în 2021 este programat pentru finalul lunii februarie, în jurul datei de 20 februarie, când va primi vizita Ripensiei Timișoara, în etapa a 16-a a Ligii 2.


Foto: Alexandru Paraschiv / Sport Pictures
Video: FC Rapid 1923

Andrei PASCU 16 Jan. 2021, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă