Pas greșit pentru Farul în lupta la play-off. Cum a catalogat Ianis Zicu egalul cu CSM Slatina și cum vede ultimele două meciuri

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 06 Mar. 2021, 18:30 Actualizat: 06 Mar. 2021, 18:35 Liga 2
Pas greșit pentru Farul în lupta la play-off. Cum a catalogat Ianis Zicu egalul cu CSM Slatina și cum vede ultimele două meciuri

Farul a făcut un pas mare greșit în lupta pentru play-off-ul Ligii 2. Nu a reușit să învingă una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, CSM Slatina, cu care a scos doar un egal, 1-1, în etapa a 18-a. Constănțenii au fost chiar conduși.

Gazdele au deschis scorul în jocul disputat sâmbătă de la ora 11:00, prin Constantin Radu, în primul minut din a doua repriză. Farul a restabilit egalitatea și a stabilit scorul final în minutul 70, grație reușitei lui Ilie Damașcan. În prima repriză, în minutul 40 mai exact, a avut loc o fază controversată.

Ianis Zicu crede în continuare în calificarea în play-off: ”Mai sunt două meciuri, avem șansa de a face șase puncte”

Farul a marcat, dar golul a fost anulat dintr-un motiv necunoscut, la care jucătorii lui Ianis Zicu, cât și antrenorul, au protestat. Mai mult, ”principalul” ”marinarilor” și Simon Măzărache au văzut cartonașele galbene în urma reproșurilor aduse arbitrilor.

Deși cele două puncte pierdute de Farul pot să cântărească deciziv când se va trage linia de final peste sezonul regular, Ianis Zicu a declarat că nu își pierde speranța și că are în continuare încredere că echipa lui va juca în play-off. Despre meciul cu Slatina, a declarat că Farul merita să câștige, dar acum se axează pe ultimele două partide, în urma cărora vrea toate cele șase puncte puse în joc.

Jucătorii pun suflet, au arătat că vor să câștige meciul, au jucat, dar, din păcate, rezultatul a fost acesta. Cred în continuare în șansele pe care le avem. Mai sunt două meciuri, avem șansa de a face șase puncte și sper să reușim acest lucru, pentru că este o muncă extraordinară.

(N.r. – Referitor la meciul de la Slatina) Tot jocul a fost la o singură poartă. Doar un moment de neatenție, la începutul reprizei a doua, când au și marcat. A fost o poziționare greșită a lui Carabela. Poate, dacă ar fi simțit și el în teren, ca de altfel toți colegii săi, că poate să fie mai agresiv, nu se întâmpla așa”, a spus Ianis Zicu, citat de FC Farul Constanța.

Farul mai are două meciuri 

Farul e acum pe locul 10 în Liga 2, cu 25 de puncte în 16 meciuri. Distanța față de locul 6, poziție pe care se situează momentan Rapid, e de două puncte. În ultimele două etape din sezonul regular, Farul mai are de jucat cu Fotbal Comuna Recea (acasă) și U Craiova 1948 SA (deplasare).

Foto: FC Farul Constanța

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 06 Mar. 2021, 18:30 Actualizat: 06 Mar. 2021, 18:35 Liga 2
Pe aceeași temă