Partida Viitorul Pandurii – CSM Slatina a fost reprogramată. Când se va juca și de ce s-a luat această decizie

Răzvan STÎNGĂ 01 Sep. 2020, 18:45 Liga 2
Partida Viitorul Pandurii - CSM Slatina a fost reprogramată. Când se va juca și de ce s-a luat această decizie

Partida din etapa a doua dintre Viitorul Pandurii și CSM Slatina a fost mutată din data de 9 septembrie, în data de 8 septembrie. Decizia a fost luată dintr-un motiv care privește clubul oltean, nou-promovat în Liga 2 în această vară. Este vorba de faptul că va juca în etapa a treia pe teren propriu cu Rapid, partidă care va fi televizată și care va avea loc sâmbătă, 12 septembrie.

Meciul Viitorul Pandurii – CSM Slatina fusese programat pe 9 septembrie, pentru că oaspeții dau doi jucători la naționala sub 19 ani 

În primă fază, partida a fost programată pentru 9 septembrie pentru că formația din Slatina dă doi jucători la selecționata U19 a României, pe Ianis Stoica şi Andrei Iana, pentru o acțiune care are loc în perioada 30 august – 7 septembrie.

Echipa noastră va susţine următorul meci, în deplasare, în compania celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Având în vedere faptul că jucătorii clubului nostru, Ianis Stoica şi Andrei Iana, participă în perioada 30 august-7 septembrie, la acţiunea selecţionatei tricolore Under 19, meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost reprogramat pentru data de 9 septembrie, de la ora 17.00.

Echipa noastră va juca, în cele din urmă, primul meci din deplasare, disputat în compania celor de la Viitorul Târgu Jiu, marţi, pe 8 septembrie, cu începere de la ora 17.00. FRF a decis să devanseze cu o zi meciul reprogramat iniţial pentru 9 septembrie. După deplasarea de la Târgu Jiu vom primi vizita celor de la Rapid Bucureşti, pe data de 12 septembrie, partidă ce ar urma să fie televizată”, se precizează în două comunicate emise de CSM Slatina.

Viitorul Pandurii și CSM Slatina au început campionatul cu înfrângeri 

Viitorul Pandurii și CSM Slatina au pierdut amândouă în meciurile de debut din Liga 2. Gorjenii au jucat pe teren propriu cu Rapid și au cedat cu 1-3, în timp ce CSM Slatina a fost învinsă în confruntarea cu Dunărea Călărași, de acasă, cu 1-0.

Mihai Ianovschi nu a fost mulțumit de primul meci 

Mihai Ianovschi, antrenorul slătinenilor, a fost dezamăgit de faptul că jucătorii săi de atac nu au reușit să marcheze la ocaziile importante pe care și le-au creat cu Dunărea Călărași. A remarcat însă și o parte bună, accea că la primul duel din eșalonul secund CSM Slatina a arătat bine și are încredere că în etapele următoare jocul poate crește. Este convins că echipa va avea și rezultate.

A fost un meci pe care l-am dominat, din păcate nu am avut limpezimea pe care mi-aş fi dorit-o la finalizare. Am avut o organizare foarte bună de joc, ne-am creat ocazii, am început bine, n-am reuşit să marcăm. Îmbucurător este faptul că nu am avut trac pentru acest nou început de Liga a II-a, jocul echipei îmi dă speranţe că în continuare vom arăta şi mai bine, cu menţiunea că trebuie să fim mult mai lucizi în faţa porţii, şi puţin mai organizaţi în cea de-a doua repriză, în care, din dorinţa de a marca, am pierdut anumite secvenţe de organizare a jocului, lucru care a dus la marcarea golului lor contrar cursului jocului.

Din nefericire pentru noi, situaţiile de gol, barele şi alte momente bune pe care le-am reuşit, nu se contorizează pe tabela de marcaj. Am început cu stângul, am pierdut acasă cu 1-0, dar repet, jocul îmi dă speranţe, am avut consistenţă, poate a fost cel mai bun joc pe care l-am făcut, şi îmi dă speranţe pentru viitor”, a spus Ianovschi, după primul meci în Liga 2.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-flavius-stoican-preia-viitorul-pandurii-acolo-unde-recent-fusese-numit-alt-antrenor-situatia-incredibila-traita-de-fostul-dinamovist-dupa-ce-il-refuzase-pe-sarcina-pentru-a-merge-la-19145582

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-a-ajuns-ianis-stoica-la-csm-slatina-jucatorul-a-fost-impins-de-fcsb-sa-semneze-cu-echipa-controlata-de-un-selectioner-al-romaniei-19145824

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Sep. 2020, 18:45 Liga 2
Pe aceeași temă