Paraschiv la debut, Pătulea vrea un nou gol

22 Mar. 2012, 17:49 Liga 2
Paraschiv la debut,** Pătulea vrea un nou gol

Meciul de sâmbătă dintre Viitorul și Farul consemnează un nou debut de marcă în Liga a II-a. După ce în prima etapă a returului Dică a jucat prima partidă oficială în eșalonul secund, în tricoul echipei lui Hagi, sâmbătă va veni rândul unui alt fost stelist. De această dată debutul se va consemna la Farul. După ce la prima partidă a anului nu a făcut parte nici din lot, din cauza unor probleme medicale, Sorin Paraschiv va juca sâmbătă, chiar împotriva a doi foști colegi.

„Pentru mine este debutul în Liga a II-a. Este un derby, dar nu pot compara acest meci cu meciurile în care am jucat în Liga I. Sunt și aici orgolii și pasiuni, dar la un nivel mai mic. Va fi un meci interesant cu siguranță. Dică este un jucător imprevizibil și poate rezolva o partidă de printr-o fază de excepție. Va fi greu să îl blocăm, dar dacă vom funcționa ca o echipă sunt sigur că putem obține un rezultat pozitiv”, a spus Paraschiv despre meciul de sâmbătă.

La rândul său, vârful marinarilor, Adrian Pătulea, se așteaptă la un meci greu în care speră că va reuși un nou gol.

„Rezultatele din partidele disputate până acum denotă faptul că au o defensivă foarte bună, dar au și ei slăbiciunile lor de care trebuie să profităm. În ceea ce privește forma mea, sper să reușesc să marchez și cu Viitorul. Dacă nu o voi face, prin evoluția mea, vreau să îmi ajut ceilalți coechipeiri să marcheze și echipa să reușească un rezultat pozitiv” – Ardian Pătulea

Vârful sosit la Farul în vara anului trecut a punctat de 10 ori în amicalele pe care marinarii le-au jucat în pregătirea de iarnă și a marcat unul dintre golurile victoriei Farului în fața Bacăului, 2-0, în prima etapă a returului.

Articol scris de Cristian BANCIU

22 Mar. 2012, 17:49 Liga 2
Pe aceeași temă