Pânzaru se întoarce pe terenul unde a debutat ca antrenor, cu o victorie: „Mi-aș dori ca istoria să se repete”. Brăila nu se teme de liderul Chindia

Marius ANGHEL 15 Sep. 2016, 12:37 Liga 2
Pânzaru se întoarce pe terenul unde a debutat ca antrenor, cu o victorie:

Duminică, 18 septembrie, de la ora 12.00, în ultimul meci al etapei a 7-a a Ligii 2, Dacia Unirea va evolua pe terenul liderului campionatului, Chindia Târgoviște. Echipa dâmbovițeană revine pe propriul teren după o înfrângere cu 3-1, în deplasare, la Foresta Suceava, în timp ce brăilenii vin după o victorie la scor, 4-1, pe teren propriu în fața celor de la ACS Berceni.

Pentru acest joc Alin Pânzaru, antrenorul brăilenilor, nu poate conta pe Laurențiu Petean, nerefăcut încă după accidentarea din urmă cu două etape, și pe Marius Dima care s-a operat la picior în această săptămână. Însă Olaru s-a antrenat normal, iar Oprea a ispășit etapa de suspendare. Brăilenii se vor antrena sâmbătă pe Municipal, apoi vor pleca spre Târgoviște unde doresc să facă o figură frumoasă.

„Petean încă nu este refăcut, Dima iese pentru moment din cărți, în rest avem toți jucătorii apți pentru acest test important. Întâlnim echipa de pe primul loc și dorim să ne ridicăm la nivelul ei. Dar va fi un meci dificil pentru că și adversara noastră are, ca și noi, același atuu, are același lot de două – trei campionate. Noi sperăm să nu mai avem surprize neplăcute în privința accidentărilor și mergem la Târgoviște să ne jucăm șansele”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, antrenorul Alin Pânzaru.

Pânzaru: „Sper ca istoria din 2012 să se repete”

Cele două formații s-au întâlnit ultima dată la Târgoviște pe 1 septembrie 2012 și atunci, Alin Pânzaru, la debutul său ca antrenor principal la echipa fanion a orașului Brăila, a obținut un succes cu 4-2 pe terenul formației dâmbovițene. Boby Verdeș a deschis scorul în minutul 17 pentru Chindia, iar după nouă minute Adrian Câmpeanu a restabilit egalitatea. Gruparea din Târgoviște a trecut iar la conducere, grație golului înscris de Băluță, apoi a urmat momentul psihologic al partidei: Pătru a ratat un penalty acordat gazdelor, iar dâmbovițenii au irosit șansa de a se distanța la două lungimi. Repriza a doua a fost la discreția brăilenilor. Bogdan Rusu a egalat în minutul 68, iar în minutul 80 Bălțoi a adus-o pentru prima dată în avantaj pe CF Brăila. Un minut mai târziu, Pungă a înscris pentru oaspeți, iar CF Brăila a câștigat cu 4-2 în etapa inaugurală a sezonului competițional 2012 – 2013.

CF Brăila a început acel meci în formula Bunduc – Bosoi (cpt), L. Ivan, D. Ignat, D. Sânmărtean – Pungă, Ochia, Pușcașu, S. Frunză – Ad. Cîmpeanu, Ciocâlteu, iar rezerve au fost portarul Leu și jucătorii de câmp Bălțoi, Spiridon, B. Rusu, M. Dima, Braha, M. Voicu.

„Atunci, în septembrie 2012, la Târgoviște a fost primul meci al meu ca antrenor principal al echipei CF Brăila și m-am bucurat enorm că am pășit cu dreptul în noua meserie. Am făcut un joc foarte bun atunci și mi-aș dori ca istoria să se repete. Oricum nu vom merge la Târgoviște să facem doar act de prezență. Ne așteaptă o perioadă cu patru meciuri grele, sper să trecem cu bine peste ea și să acumulăm cât mai multe puncte”, a mai spus Pânzaru.

Articol scrisde Costel FILIP

Marius ANGHEL 15 Sep. 2016, 12:37 Liga 2
Pe aceeași temă