Pâncotanii strâng rândurile pentru meciul de la Suceava, dar incertitudinea disputării meciului încă există

Marius ANGHEL 21 Oct. 2016, 12:53 Liga 2
Pâncotanii strâng rândurile pentru meciul de la Suceava,** dar incertitudinea disputării meciului încă există

Suceava sportivă e deja conectată la meciul cu Steaua din 16-imile Cupei României, dar, pe de altă parte, ar dori să afle dacă sâmbătă dimineață are antrenament pe puncte cu Șoimii Pâncota sau cu divizionara a treia CSM Roman, formație ce are etapă liberă în weekend.

E greu de ghicit încă ceea ce se va întâmpla, deși șansele de disputare a confruntării din etapa a 13-a a Ligii 2, de pe stadionul „Areni” au crescut în ultimele ore. „Din câte am înțeles, există bani pentru deplasare. Vineri, în jurul orei 10:30, ar trebui să plece un microbus de la Arad cu trei-patru juniori și Stelitano, urmând să-i mai ia din drum pe Horvat și Dulap. Apoi, cu autorismele personale ar trebui să ajungă la mâine seară (n.r. vineri seară) la Suceava și ceilalți fotbaliști împrăștiați în țară, în timp ce Taider, Sarr și Pătrașcu revin cu avionul în țară. Dacă nu se întâmplă alte lucruri, meciul de la Suceava ar trebui să se joace conform programării Federației”, a comunicat Dorin Micșa, directorul sportiv al Șoimii Pâncota.

Eventuala prezentare a „alb-negrilor” la Suceava nu rezolvă nici pe departe problemele mari de la club. E nevoie în continuare de fonduri și pentru competițiile juniorilor, pentru salariile jucătorilor și angajaților, dar și memoriilor câștigate deja de foștii jucători la FRF.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Oct. 2016, 12:53 Liga 2
Pe aceeași temă