Pană e convins că va remedia problemele din atac

31 Aug. 2011, 13:37 Liga 2
Pană e convins** că va remedia problemele din atac

Meciul cu CS Otopeni, programat sâmbătă, 3 septembrie, în deplasare, se apropie cu pași repezi. Fotbaliștii Farului au avut programate, ieri, două antrenamente la baza proprie, menite să închege relațiile de joc.

Prima sesiune a avut loc începând cu ora 11, iar cea de-a doua a debutat la ora 18. Nimeni nu se îndoiește că elevii lui Marian Pană își doresc cu ardoare victoria, după ce au totalizat doar două puncte după primele două etape, în urma celor două remize obținute în fața lui FCM Bacău (deplasare) și Viitorul Constanța (acasă).

Tehnicianul Farului și-a muștruluit serios elevii atunci când aceștia nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor sale. „Au fost două ședințe de pregătire intense, în care am pus accent pe relațiile de joc, astfel încât, la meciul de la Otopeni, jocul Farului să curgă așa cum îmi doresc eu. Nu avem voie să ne gândim la altceva în afara celor trei puncte, nu ne mai permitem altceva decât victoria. CS Otopeni este genul de echipă care, dacă este lăsată să-și facă jocul, îți poate pune mari probleme”, a spus Marian Pană.

Antrenorul Farului știe ce trebuie făcut pentru ca elevii săi să se întoarcă acasă victorioși: „Dacă apărarea a mers așa cum mi-am dorit eu în meciul cu Viitorul, în atac, au fost anumite probleme în faza de finalizare. Ne-a lipsit, ce-i drept, și șansa, dar aceste probleme sunt convins că vor fi remediate până la ora meciului cu CS Otopeni”.

Sursa: Cuget Liber

31 Aug. 2011, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă