Pană a plecat! Revine Sdrobiș?

02 Dec. 2011, 11:24 Liga 2
Pană a plecat!** Revine Sdrobiș?

Dacă, miercuri, exista incertitudinea în privința lui Marian Pană, care fusese ofertat de CS Mioveni, ieri, lucrurile au devenit foarte clare, antrenorul Farului declarând că s-a înțeles cu gruparea din Liga I.

„Am semnat cu Dacia Mioveni pe un an și jumătate. M-am înțeles foarte bine cu cei de la FC Farul, cu președintele Marcel Lică și cu toți ceilalți, dar, dacă s-a ivit această ocazie, nu puteam să îi dau cu piciorul. Este altceva să antrenezi o echipă de Liga I”, a declarat Marian Pană.

La rândul său, Marcel Lică afirma miercuri că doar în cazul în cazul lucrurile vor deveni certe va începe căutările unui tehnician: „Dacă va rămâne la Mioveni, vom demara tratativele pentru găsirea unui nou antrenor”.

Oficialul farist s-a arătat mulțumit de activitatea lui Pană la echipa de pe litoral. „Sunt mulțumit de ceea ce a făcut Pană aici și îi doresc să aibă succes la Dacia Mioveni”, a spus Lică.

În aceste condiții, marți, 6 decembrie, se va reuni Consiliul Director, pentru a fi puse în discuție propunerile pentru postul de antrenor principal.
„Propunerile mele sunt Grigoraș sau… Capello, pe ei i-aș vrea antrenori la FC Farul. Însă e o diferență mare între a vrea și a putea”, a glumit Lică.

Însă, în timp ce președintele Farului l-ar vrea pe Grigoraș, bursa zvonurilor îi dă drept posibili succesori ai lui Pană pe Ioan Sdrobiș (în prezent liber de contract) sau Laurențiu Reghecampf, actualul tehnician al Snagovului.

Ce i-a promis Giani Nedelcu lui Marcel Lică

Marcel Lică a mai declarat că, de acum înainte, se impune o mai mare atenție în ceea ce privește transferurile: „După cum știți, am încetat colaborarea cu zece jucători în ultima perioadă. Noi până acum am făcut transferuri, nu achiziții! Trebuie să fim mai atenți din acest punct de vedere”.

Oficialul Farului a menționat că este necesară achiziționarea, în iarnă, a cinci-șase jucători peste valoarea lotului: „Am vorbit cu patronul Giani Nedelcu și i-am spus că este nevoie de cinci-șase jucători peste valoarea lotului. Mi-a promis că va rezolva această problemă”.

În fine, Marcel Lică a ținut să precizeze că așteaptă o altă atitudine din partea suporterilor în retur, total opusă celei din prima parte a se-zonului. „Mai bine ar veni 5.000 – 6.000 de suporteri la stadion, să cânte și să facă o atmosferă frumoasă, decât să vină 100 și să înjure”, a încheiat președintele Farului.

Sursa: Cuget Liber

02 Dec. 2011, 11:24 Liga 2
Pe aceeași temă