Ovidiu Stângă începe să-și pună întrebări după startul slab pe banca celor de la ”FC U” Craiova: ”Putem intra în degringoladă.” Cum vede ultimele etape din sezonul regular

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 10 Mar. 2021, 19:37 Actualizat: 10 Mar. 2021, 23:16 Liga 2

U Craiova 1948 SA trebuie să treacă repede peste eșecul cu CS Mioveni, 1-2 în etapa a 18-a din Liga 2, de pe ”Ion Oblemenco”, pentru a putea să se mențină în fruntea campionatului.

Ovidiu Stângă a atras atenția la finalul jocului cu argeșenii și a remarcat importanța ultimelor etape ale sezonului regular.

Ovidiu Stângă: ”Se adună meciurile și noi trebuie să acumulăm puncte” 

Antrenorul a părut vizibil afectat de eșec, mai ales că a fost primul pentru ”FC U” Craiova în acest sezon de Liga 2, la chiar a doua partidă cu el la conducerea băncii tehnice. Vrea să schimbe ceva încă din partida următoare, pentru că, din punctul lui de vedere, U Craiova 1948 SA numai ca un lider nu a arătat, iar dacă evoluțiile slabe se vor păstra, atunci sunt șanse mari să piardă prima poziție.

”Se adună meciurile și noi trebuie să acumulăm puncte. Problema e că dacă la Cluj ne împiedicăm, putem să intrăm într-o degringoladă și într-o horă din care e greu e greu să-ți revii, ținând cont de viziune și ceea ce înseamnă trecerea de la o evoluție slabă la o evoluție bună în campionatul românesc.

S-a dominat (n.r. – campionatul), dar s-a dominat și cu jocurile celorlalte echipe, pentru că noi suntem pe primul loc cu punctele acumulate din tur. Dacă ne uităm pe ultimele două jocuri (n.r. – în care el a condus echipa) nu știu dacă suntem în măsură să vorbim de lideri detașați, a spus Ovidiu Stângă la finalul partidei de pe ”Ion Oblemenco”.

În etapa trecută, ”FC U” Craiova a făcut egal, 0-0 pe teren advers cu Concordia Chiajna. Momentan, oltenii se mențin pe locul 1, dar încă un pas greșit i-ar putea face să cedeze ”fotoliul” de lider.

”FC U” Craiova, la egalitate cu ASU Poli în Liga 2, dar cu meci în minus 

U Craiova 1948 SA (31 de puncte în 16 meciuri) este urmată în ierarhia Ligii 2, pe locurile de play-off, de ASU Poli (31 de puncte, 17 meciuri), FK Csikszereda (28 de puncte, 16 meciuri), Dunărea Călărași (28 de puncte, 16 meciuri), Farul Constanța (28 de puncte, 17 meciuri) și Viitorul Pandurii (28 de puncte, 16 meciuri).

”U” Cluj, în deplasare, Farul, acasă, și CSM Reșița, în deplasare, sunt adversarii pe care ”FC U” Craiova îi mai are de întâlnit în acest final de sezon regular.

Foto: Cătălin Ciupureanu (Sport Pictures) și Remus Badea (Mediafax Foto)
Video: TelekomSport

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 10 Mar. 2021, 19:37 Actualizat: 10 Mar. 2021, 23:16 Liga 2
Pe aceeași temă