Ovidiu Herea nu exclude posibilitatea transferului la Rapid: ”În iarnă trebuie să se ajungă la o discuție între cluburi.” Atacantul impresionează la Metaloglobus, la 35 de ani

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2020, 18:30 Liga 2

Ovidiu Herea (35 de ani) are un nou sezon foarte bun la Metaloglobus, pentru care a marcat, în campionat, de patru ori în opt meciuri. Totuși, în iarnă ar putea schimba echipa. Sunt șanse să facă trecerea la Rapid, aspect pe care l-a confirmat și despre care a precizat că e la mâna celor două cluburi.

Ovidiu Herea: ”Vom vedea. În iarnă trebuie să se ajungă la o discuție între cluburi” 

Astfel, dacă echipele se înțeleg, Herea ar putea să revină la Rapid, unde a jucat timp de șase ani, în perioada 2007-2013. În momentul de față, tranzacția este aproape imposibilă, pentru că întrecerea este în plină desfășurare. Din precizările lui Ovidiu Herea, între cele două echipe a mai existat o discuție, cel mai probabil în vară, dar nu s-a ajuns la un acord.

”Eu sunt sub contract cu Metaloglobus. Oricum, în timpul campionatului e greu să pleci. Da, vom vedea. În iarnă trebuie să se ajungă la o discuție între cluburi, pentru că sunt sub contract cu Metaloglobus.

Nici dacă aș dori eu nu s-ar putea. Trebuie să îi întrebați pe cei din conducere. A fost o discuție între cei de la Metaloglobus și Rapid, dar nu s-a ajuns la nicio înțelegere”, a spus Ovidiu Herea, la DigiSport.

Ovidiu Herea: ”La Rapid, presiunea te apasă. Schimbând foarte mulți jucători, e normal că n-ai timp să te adaptezi” 

Fotbalistul și-a dat cu părerea cu privire la situația în care se găsește în acest moment Rapid, cu rezultate slabe în ultimul timp, dar și fără antrenor, după rezilierea contractului cu Adrian Iencsi. Referitor la rezultatele înregistrate de giuleșteni în această ediție din Liga 2, Ovidiu Herea e de părere că motivul principal este numărul mare al jucătorilor aduși în vară.

Din punctul lui de vedere, în momentul de față e nevoie de timp pentru ca Rapid să lege jocul și să înceapă o serie de rezultate care să o urce în clasament.

”La Rapid nu a fost o strategie foarte bună, s-au schimbat foarte mulți jucători, au dat afară cam marea parte a jucătorilor cu experiență, cu salarii mari, jucători cu o oarecare valoare, care nu s-au adaptat. La Rapid, presiunea te apasă. Schimbând foarte mulți jucători, e normal că n-ai timp să te adaptezi”, a mai spus Herea.

Rapid, fără căpitanul Ionuț Voicu în meciul cu CS Mioveni 

Pe lângă faptul că Rapid a rămas fără antrenor, iar meciul de joi cu CS Mioveni va fi condus de pe bancă de Mihai Iosif, nu poate conta nici pe liderul și căpitanul Ionuț Voicu. Fundașul de bandă s-a accidentat la unul din antrenamentele premergătoare partidei.

”Căpitanul Ionuț Voicu a suferit o leziune la coapsa dreaptă și va rata jocul de mâine, însă este alături de băieți”, notează FC Rapid 1923.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-prima-reactie-dupa-ce-i-a-luat-locul-lui-iencsi-pe-banca-rapidului-mesajul-pentru-jucatori-ne-strangem-mana-daca-nu-respecta-asta-exclusiv-19154674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-grigore-in-pole-position-pentru-inlocuirea-lui-adrian-iencsi-la-rapid-bogdan-andone-si-bogdan-lobont-variante-de-rezerva-exclusiv-19154665

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-dupa-demiterea-lui-adrian-iencsi-de-la-rapid-regret-enorm-mi-am-dorit-extrem-de-mult-ca-macar-el-sa-reuseasca-care-e-principala-problema-la-rapid-in-opinia-actualul-19154639

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2020, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă