Orac a semnat până în vară! „E o situație ingrată, sper să fie temporară”

01 Nov. 2011, 16:03 Liga 2
Orac a semnat până în vară!**

Tehnicianul Costel Orac a avut o negociere cu Cornel Șfaițer și Valeriu Iftime și a ajuns la un acord pentru a prelua echipa FC Botoșani până la finalul acestui sezon cu posibilitate de prelungire.

„Semnăm până în vară. Obiectivul este să terminăm în prima jumătate a campionatul. Nu sunt lucruri absurde. Orice antrenor care vine spune că echipa este nepregăti. Eu spun că avem echipă de primele cinci locuri. A fost și ghinion. Are și o vină și antrenorul”, a spus Valeriu Iftime.

Evaluează echipa

Noul tehnician al botoșănenilor spune că în ultimele patru etape din acest tur de campionat va face o evaluare a echipei, iar în iarnă va decide strategia și va transfera jucătorii de care va avea nevoie pentru a întări lotul.

„Lucrurile au evoluat. Rămâne să-mi fac o evaluare asupra echipei. Am văzut-o doar la două jocuri. Am venit cu plăcere. În prima perioadă m-am simțit foarte bine. Contează când vin la un club unde știu că sunt apreciat. Ai o garanție că îți poți face munca de antrenor. E o situație ingrată pentru FC Botoșani. Sper să fie temporară și cât mai curând să ieșim din zona asta. Contează și pentru moralul jucătorilor. Vreau să văd și ce caracter au jucătorii”, a spus Costel Orac.

Sursa: btonline.ro
Foto: Eduard BLAGA

01 Nov. 2011, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă