Oprsal la primul gol

18 May. 2009, 20:20 Liga 2
Oprsal la primul gol

Meciul cu Dinamo II, câștigat de FC Ploiești cu 4-2, a adus și o premiere în echipa prahoveană, unde fundașul central Radek Oprsal (foto) și-a trecut în cont primul său gol de la venirea la echipa prahoveană. Acesta a marcat în repriza I, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni, în urma unui corner, cehul obținând și un penalty, în repriza secundă, într-unul dintre cele mai bune meciuri făcute de el de la venirea la FC Ploiești.

 

Tot o premieră a fost și faptul că, pentru câteva minute, Ovidiu Mihalache a devenit căpitan al echipei ploieștene, el preluând banderola de la Gigel Rohat. Mihalache este unul dintre jucătorii ce a venit la Ploiești de acum aproape doi ani, de la începutul ascensiunii echipei ploieștene, din liga a III-a, spre liga I

 

În afara lui Mihalache, din lotul cu care Valeriu Răchită începea campionatul, în 2007, în meciul de duminică au mai fost în teren alți patru jucători: portarul Alexandru Iatan, mijlocașul japonez Seto Takayuki, atacantul Dimitrie Gafița, golgeterul echipei din Liga a III-a și mijlocașul Victoraș Cataramă.

 

De remarcat că fundașul central Ionuț Neagu a bifat prima sa apariție în teren, în acest retur, în timp ce, pe foaia de joc, în absența lui Alexe, junior convocat la lotul național UEFA 90 și-a făcut aparița pe foaia de joc un jucător născut în 1993, Codreanu, produs al Centrului de Copii și Juniori, care nu a apucat să debuteze însă.

Articol scris de Marian DIMA

 

18 May. 2009, 20:20 Liga 2
Pe aceeași temă