Oficialii Farului nu poartă pică celor de la Viitorul: „Mă bucur pentru succesul lor”

18 Jul. 2012, 13:52 Liga 2
Oficialii Farului nu poartă pică celor de la Viitorul:**

Conducerile celor două echipe rivale din Constanța, FC Farul și FC Viitorul, anunță că nu au nimic de împărțit, însă fanii acestora sunt cei care duc „lupte” de principii, de fiecare dată când au ocazia.

FC Farul și FC Viitorul parcă se „joacă” într-un balansoar, în care „marinarii” alunecă din ce în ce mai mult, iar echipa lui Gică Hagi se tot ridică.
„Mă bucur pentru succesul Viitorului la fel ca pentru orice succes constănțean, indiferent de sportul practicat. Merg des la meciurile voleibaliștilor și handbaliștilor și mă bucur de performanțele acestora și de faptul că echipa de baschet a Constanței, BC Farul, a promovat în prima ligă, de faptul că rugby-ul constănțean furnizează jucători la echipa națională, deși așteptăm de mult un titlu și de la ei. Mă mâhnește în schimb faptul că echipa de handbal CSU Neptun a dispărut de pe prima scenă națională, deci nu am cum să nu fiu sensibil la activitatea sportivă din Constanța. Nu sunt invidios pe cei de la FC Viitorul, sunt bucuros, au o echipă tânără și sunt convins că vor face o figură bună în Liga I”, a declarat președintele FC Farul, Marcel Lică.

Nici noul „comandant” al Farului, Marian Diaconescu, nu se implică în vreo polemică, acesta rămâne ferm convins că nu trebuie să poarte pică nimănui în fotbalul constănțean.

„Mă uit la mine în curte, n-am de ce să fiu invidios pe cei de la FC Viitorul. Gică Hagi și-a format o echipă bună, a reușit promovarea în Liga I, bravo lui, este de felicitat, a investit în fotbal și cine investește în fotbal este de respectat”, a declarat finanțatorul FC Farul, Marian Diaconescu.

Un eventual meci între FC Farul și FC Viitorul în Liga I ar fi mai interesant, după părerea unora, decât un derby între Steaua și Dinamo.
„Dacă s-ar disputa de-a lungul câtorva zeci de ani, cu timpul, va deveni poate chiar mai interesant decât un meci între Steaua și Dinamo. Oricum, sunt situații de genul celei de la Cluj, dar evident că ar fi mai frumos, pe stadionul Farul, în nocturnă, un meci în Liga I, între Farul și Viitorul. Vă dați seama, cu 12.000 de spectatori, ce atmosferă ar fi”, ne-a mai spus Lică pentru Cuget Liber.

18 Jul. 2012, 13:52 Liga 2
Pe aceeași temă