OFICIAL! Viitorul va evolua în Liga I pe stadionul Farului

27 Jul. 2012, 22:23 Liga 2
OFICIAL! Viitorul** va evolua în Liga I pe stadionul Farului

Echipa Viitorul Constanța va disputa meciurile de pe teren propriu din Liga I pe stadionul Farul, după ce Comisia de Omologare își va da acceptul, acest lucru stabilindu-se în urma unei întâlniri a lui Gheorghe Hagi cu suporterii grupării căreia îi aparține arena și cu conducerea clubului.

Mi-am dorit mult să vorbesc cu suporterii Farului, pentru că mereu am avut un respect pentru suporteri. S-a ajuns la concluzia să jucăm aici și se pot naște multe lucruri pozitive din această colaborare. Mulțumesc Farului și suporterilor că ne-au înțeles. Vom vedea de când am putea evolua pe Farul, trebuie să vină și comisia de omologare, vom fi simpli chiriași. Vom disputa doar meciul oficial și vom face antrenamentul de dinaintea partidei, a spus Hagi, vineri seară, după întâlnirea cu fanii, ce a avut loc la stadionul Farul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vicepreședintele grupării Farul, Cristian Munteanu, consideră cel mai important faptul că Hagi, cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, s-a împăcat cu suporterii. Este un lucru deosebit. Mă bucur că Hagi a spus că nu poate concura niciodată cu tradiția Farului, dar acest așa-zis război de până acum a fost cauzat doar de lipsa de comunicare, a precizat el.

„L-am invitat pe Hagi să vină la Farul, îi mulțumim că ajută bugetul clubului, dar noi vom rămâne doar suporterii Farului, a afirmat și Sorin Mihăilescu, liderul galeriei Farului.

În prima etapă a Ligii I, Viitorul Constanța a jucat meciul cu FC Brașov, scor 2-2, la Galați.

Articol scris de Leila BOLAT (Mediafax)

Foto: Marius ANGHEL

27 Jul. 2012, 22:23 Liga 2
Pe aceeași temă