Baudouin Kanda mărește numărul plecărilor importante de la Dunărea Călărași. Mijlocașul n-a fost de acord nici el cu reducerea salariului și a reziliat contractul

Răzvan STÎNGĂ 24 Sep. 2021, 15:45 Liga 2
Baudouin Kanda mărește numărul plecărilor importante de la Dunărea Călărași. Mijlocașul n-a fost de acord nici el cu reducerea salariului și a reziliat contractul

Baudouin Kanda (28 de ani) este un alt fotbalist cu experiență, care s-a despărțit de Dunărea Călărași. Mijlocașul a decis să încheie socotelile cu echipa cu care sezonul trecut juca barajul de promovare în Liga 1.

Schimbările din cadrul clubului nu au fost împărtășite de fotbalistul născut la București și a hotărât să rezilieze contractul.

Baudouin Kanda, încă un fotbalist important care se desparte de Dunărea Călărași 

Baudouin Kanda nu a mai jucat în ultimle cinci meciuri ale Dunării Călărași, trei în Liga 2 și două în Cupa României. Practic, în acest an fotbalistic, Kanda a evoluat în numai patru partide, primele patru etape ale campionatului.

Dunărea Călărași a schimbat strategia din mers, a început să sufere din ce în ce mai mult din punct de vedere financiar, motiv pentru care a și cerut intrarea în insolvență. Demersul a venit cu anumite diminuări salariale, iar lista plecărilor de la Dunărea Călărași e mai lungă.

Baudouin Kanda venise la Dunărea Călărași în ianuarie, iar acum a urmat și alți fotbaliști cu experiență 

În spațiul public s-a aflat și de alte rezilieri cu jucătorii cu experiență, importanți sezonul trecut, precum fundașul George Cotigă (31 de ani), mijlocașul Vasile Gheorghe (36 de ani), atacantul Gelu Velici (29 de ani), mijlocașul Marius Fotescu (26 de ani) sau căpitanul și fundașul Bogdan Șandru (32 de ani).

Revenind la Baudouin Kanda, el sosise la Dunărea Călărași în ianuarie acest an, de la Concordia Chiajna. Înainte, a mai evoluat la fosta Farul, UTA și Dinamo 2. Mijlocașul de 28 de ani are și cetățenie congoleză.

Dunărea Călărași, fără victorie după șapte etape în Liga 2 

Dunărea Călărași e printre cele mai slabe echipe din acest start de Liga 2. După șapte etape nu a reușit să obțină vreo victorie, în această categorie mai fiind alte trei formații, Viitorul Pandurii, Dacia Unirea Brăila și Unirea Constanța.

Călărășenii sunt pe locul 17 din 20 de echipe, cu numai 3 puncte. În etapa a 8-a vor juca marți, 28 septembrie, cu Poli Iași, de la ora 17:00.

Un aspect pozitiv la Dunărea Călărași este calificarea în 8-imile Cupei României. În 16-imi a trecut, în deplasare, de CSM Slatina, cu scorul de 2-1.

Foto: Gheorghe Flușter și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesenii-nu-renunta-la-play-off-asteptarile-managerului-florin-briaur-planurile-pentru-tribuna-oficiala-situatia-financiara-a-clubului-si-mesajul-pentru-echipele-care-vor-jucatori-gratis-de-la-poli-19202598

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cosmin-matei-lasat-fara-aer-la-timisoara-dinamovistul-decisiv-cu-ripensia-a-trait-clipe-de-panica-pe-dan-paltinisanu-19202601

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ripensistii-ridica-din-umeri-dupa-infrangerea-cu-dinamo-cosmin-petruescu-suntem-o-echipa-in-plina-dezvoltare-19202592

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masuri-speciale-de-securitate-la-brasov-inaintea-meciului-cu-steaua-cati-fani-vor-fi-intampinati-de-jandarmerie-si-ce-asteptari-are-ilie-stan-de-la-partida-cu-trupa-din-ghencea-19202589

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Sep. 2021, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă