Octavian Benga speră să debuteze cu un succes la revenirea la Poli Timișoara, contra Concordiei: ”Am făcut ceva schimbări și sper să se vadă asta”

Anda DELIU 01 Oct. 2022, 14:04 Liga 2
Octavian Benga speră să debuteze cu un succes la revenirea la Poli Timișoara, contra Concordiei: ”Am făcut ceva schimbări și sper să se vadă asta”

Poli Timișoara va juca duminică, de la ora 11:00, în compania Concordiei Chiajna, partidă care va marca al doilea mandat al lui Octavian Benga pe banca alb-violeților.

Noul antrenor consideră că ilfovenii sunt avantajați că au avut meciuri recente, și spune că nu s-a interesat deloc ce antrenamente a făcut Bogdan Andone săptămâna trecută cu echipa.

Și Chiajna are antrenor nou. Benga și-a urmărit adversarul la ultimele două jocuri

Concordia are și ea antrenor nou, pe Eugen Trică, acesta debutând însă oficial în această săptămână, în meciul disputat de ilfoveni în Cupa României, cu ”U” Cluj.

Benga consideră că meciul de pe arena Știința va fi greu, din această perspectivă. ”Întâlnim un adversar care are ca obiectiv promovarea și care are în componență jucători buni de Liga 1: Llullaku, Rusescu, Mediop, Voicu, Codrea. Este o echipă nouă, care are un antrenor nou și, cu siguranță, a venit cu cea nou. I-am urmărit în ultimele două meciuri, cu Dinamo și U Cluj (n.r. –un amical și meciul din Cupă). Sper din toată inima ca jucătorii noștri să răspundă duminică foarte bine la cerințele mele. Cred că s-au făcut ceva schimbări în acest sens și sper să se vadă asta. Ne dorim foarte mult să câștigăm”, a declarat Benga.

Nu s-a interesat ce făcea Bogdan Andone

Înainte de a pleca, în săptămâna de pauză competițională, fostul antrenor Bogdan Andone a stabilit pentru Poli câte două antrenamente pe zi, un regim similar cantonamentului.

Benga a venit și a făcut altceva și spune că nu i-a păsat ce făcuse echipa anterior. El consideră însă că Chiajna are avantajul că a jucat foarte recent, joi, cu ”U” Cluj, în Cupa României.

”Nu știu că a făcut Bogdan Andone. Eu fac un antrenament pe zi. Din acest punct de vedere, e un avantaj pentru ei că au jucat sâmbătă cu Dinamo și apoi cu U Cluj. Au un ritm de joc mai bun. Sper ca prin antrenamentele pe care le-am făcut să echilibrăm diferența de ritm”, a mai spus Benga.

Alin Ignea spune că pentru jucători nu contează cine e antrenor

În lotul alb-violet mai sunt probleme cu jucători precum Huminic sau Bătănași, iar Benzar abia acum și-a reluat antrenamentele.

Alin Ignea spune că jucătorii trebuie să fie concentrați, indiferent cine e antrenor. ”E un meci foarte important pentru noi, speărm să câștigăm toate cele trei puncte și să ne ridicăm în clasament. Chiajna este o echipă cu jucători experimentați, mai ales în Liga 2 și 1, care pot să revină în orice moment. Trebuie să fim foarte atenți, să nu le dăm nicio șansă, altfel, vom avea probleme mari. Ei au avut două meciuri. Sper să compensăm cu realizările. Noi trebuie să fim tot timpul motivați, indiferent de numele antrenorului”, a spus Ignea.

După disputarea primelor patru meciuri din etapa a 8-a a Ligii 2, Poli Timișoara are 5 puncte și e pe locul 18. Concordia Chiajna are 7 puncte și ocupă locul 15. Meciul dintre aceste două echipe are loc duminică, de la ora 11:00, pe arena Știința din Timișoara.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-trei-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-dumbravita-si-buftea-steaua-joaca-la-ramnicu-valcea-de-la-ora-1200-19247554

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/concordia-chiajna-a-incheiat-aventura-din-cupa-romaniei-reactia-lui-eugen-trica-dupa-esecul-cu-u-cluj-si-detaliul-care-poate-schimba-in-bine-traiectoria-echipei-in-liga-2-19247335

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-primele-declaratii-dupa-revenirea-ca-antrenor-la-poli-timisoara-sunt-polist-100-la-suta-stiu-ce-inseamna-sa-fii-somer-si-sa-ai-familie-l-a-avut-alaturi-pe-rectorul-19246685

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-andone-a-plecat-de-la-poli-timisoara-iar-inlocuitorul-e-deja-pe-teava-exclusiv-19246334

Anda DELIU 01 Oct. 2022, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă