Remiză între Concordia Chiajna și Dinamo, într-un amical disputat pe terenul ilfovenilor. Apariție-surpriză în primul 11 al ”câinilor”

Răzvan STÎNGĂ 23 Sep. 2022, 14:01 Liga 2
Remiză între Concordia Chiajna și Dinamo, într-un amical disputat pe terenul ilfovenilor. Apariție-surpriză în primul 11 al ”câinilor”

Concordia Chiajna și Dinamo au jucat un meci amical vineri, profitând de faptul că Liga 2 e întreruptă pentru partidele echipelor naționale. Întâlnirea test, de la Chiajna, s-a terminat la egalitate, fără gol, scor 0-0, într-o confruntare în care au jucat, în mare parte, toți jucătorii celor două formații.

  • Concordia Chiajna și Dinamo s-au întâlnit deja în campionat, în runda a 5-a. Jocul de la Chiajna s-a terminat cu victoria ”câinilor” la limită, scor 1-0, în urma golului reușit de spaniolul Dani Iglesias.

Concordia Chiajna și Dinamo au remizat într-un amical

Concordia Chiajna s-a aflat la primul meci cu noul antrenor la conducerea băncii tehnice, cu Eugen Trică, după ce acesta i-a luat locul lui Ianis Zicu, alături de care ilfovenii au început sezonul. Chiar formația din Chiajna a început mai bine întâlnirea contra echipei pregătite de Ovidiu Burcă, ratând prima șansă importantă în primele 10 minute.

Raul Rusescu a rămas singur cu portarul Oncescu, în minutul 8, în careu, din pasa lui Mediop, dar șutul său a fost slab și mingea a fost respinsă de portarul ”câinilor”. Prima șansă ceva mai periculoasă a lui Dinamo a venit în minutul 20, dar reluarea cu capul a lui Buleică a fost reținută simplu de portarul francez Chesneau.

Până la finalul primei reprize, formația bucureșteană a mai avut două șanse bune de a deschide scorul, însă jucătorii lui Ovidiu Burcă nu au fost preciși la finalizare. În minutul 33 Iulian Roșu a tras de la distanță, dar peste poarta lui Chesneau, după ce anterior Gorka Larrucea nu a putut marca dintr-o poziție bună.

Ocazii importante ratate de Concordia Chiajna și Dinamo în repriza a doua

În partea a doua, Concordia Chiajna putea să-și adjudece victoria, dar a continuat să fie inexactă la finalizare. Raul Rusescu a fost găsit ideal în careu, în minutul 65, dar reluarea sa cu capul s-a dus peste poartă. Tot după o reluare cu capul putea marca și Raul Palmeș, dar execuția sa a trecut tot peste.

Înainte, și Dinamo a avut o ocazie bună, prin tânărul Ionuț Bobea. Acesta a scăpat singur cu portarul, dar șutul său a fost slab și a fost respins în corner de Chesneau.

Apariție-surpriză în primul 11 al lui Dinamo: Bogdan Gavrilă

Referitor la Dinamo, Ovidiu Burcă a mizat, în mare parte, pe toți jucătorii pe care îi are în lot, chiar și pe Bogdan Gavrilă, care nici nu a apucat să debuteze în acest sezon de Liga 2, iar la scurt timp după venirea în ”Ștefan cel Mare” se vorbea chiar de plecarea sa, pentru că antrenorul mizează în zona aceea pe jucători care se încadrează în regula ”under”.

  • Concordia Chiajna: Chesneau – Simion, Palmeș, Stănică, Bușu – Codrea, Voicu, Pațurcă – Ndiaye, Rusescu, Llullaku
    Rezerve: Duțu – Alexandrescu, Maric, Vl. Mihalcea, Oancea, Ghimfus, Burcea, Alb. Voinea, Skytte
  • Dinamo: Oncescu – Buleică, Dudea, Bena, A. Șerban – Larrucea – Bani, Iul. Roșu, Borcea, Gavrilă – Buhăescu
    RezerveDujmovic, Fara – Moura, Val. Lazăr, Iglesias, Andr. Florescu, Cr. Ionescu, Patriche, Giafer, Bobea, N. Roșu, Delciu, Ghezali

Concordia Chiajna și Dinamo, în partea inferioară a clasamentului de Liga 2

După șapte meciuri în Liga 2, Concordia Chiajna are 7 puncte și se află pe locul 14 din 20 de echipe, având doar două victorii până acum, 1-0 cu FK Miercurea Ciuc și 3-0 cu Unirea Constanța.

În runda a 8-a, după pauza venită în Liga 2 în urma meciurilor echipelor naționale, Concordia Chiajna va evolua în deplasare cu Poli Timișoara. Însă, va disputa și meciul din play-off-ul Cupei României înainte, cu Universitatea Cluj, de pe teren propriu.

Dinamo a încheiat runda a 7-a de Liga 2 pe locul 16 din 20 de echipe, cu numai 6 puncte. Runda următoare, formația lui Ovidiu Burcă va juca pe teren propriu, cu o echipă importantă a Ligii 2, Unirea Slobozia, locul 2 cu 14 puncte, la un punct de liderul SC Oțelul.

Concordia Chiajna și Dinamo, în continuare în Cupa României

Dinamo are două eșecuri la rând în campionat. După victoria cu Concordia Chiajna, scor 1-0, a cedat în fața Stelei, scor 1-2, iar apoi în fața Gloriei Buzău cu același scor, 1-2.

Dinamo va juca și ea în Cupa României, în play-off, cu Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu, joi, 29 septembrie, de la ora 21:30.

Partida integrală dintre Concordia Chiajna și Dinamo

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Radio Dinamo 1948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-8-a-a-ligii-2-impartita-pe-patru-zile-steaua-joaca-sambata-dinamo-pune-punct-rundei-intr-o-zi-de-marti-19246290

https://liga2.prosport.ro/special/fotbalistii-politehnicii-iasi-se-implica-intr-o-campanie-umanitara-pentru-a-ajuta-financiar-un-suporter-bolnav-de-cancer-19246285

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u20-esec-cu-cehia-u20-la-debutul-lui-daniel-pancu-pe-banca-tehnica-au-evoluat-si-cinci-jucatori-din-liga-2-dar-fundasul-sergiu-pirvulescu-de-la-gloria-buzau-a-fost-sters-fara-explicatii-d-19246277

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/costel-enache-aspru-in-discurs-in-privinta-sanselor-unirii-slobozia-de-a-ajunge-in-fazele-finale-ale-cupei-romaniei-ni-s-a-taiat-orice-sansa-nu-mai-e-o-competitie-pentru-echipele-mici-19245944

Răzvan STÎNGĂ 23 Sep. 2022, 14:01 Liga 2
Pe aceeași temă